2012. november 23., péntek

Ez + az



Ma találtam egy jó kis mondatot a facebookon, ami nagyon megfogott és gondoltam megosztom veletek:
 
Az emberek nem azért sírnak, mert gyengék, hanem azért, mert túl sokáig maradtak erősek...

Más:
Két napja észrevettem reggel, hogy az egyik fogamnál begyulladt a fogínyem. Hát, remek, gondoltam, nem nagyon volt még ilyen, de biztosan felsértettem valami kajával. Jól megmostam az ajurvédikus fogkrémemmel (ami amúgy baromi rossz. van benne: mustármag, meg só, meg ilyen ínyencségek…de állítólag fertőtlenít és fehérít is), bekentem egy kifejezetten gyulladásra való krémmel, és nyugtáztam, hogy tuti elmúlik majd. Mindehhez hozzá tartozik, hogy aznap este az nyakamnál lévő nyirokcsomóimat is elkezdtem érezni , de nem hoztam összefüggésbe a két dolgot.
Mára nagyjából elmúlt a gyulladás…annál a fogamnál. Viszont előjött az első két fogamnál. És picit mintha fel is lenne dagadva, és fáj, ha megnyomom. Ja, és a nyirokcsomóimat most már egyértelműen érzem, tehát tuti emiatt vannak bedurranva azok is. Nem tudom mi a fenétől lehet….persze az első gondolatom mi volt? Jaj, csak ki ne potyogjanak itt nekem a fogaim:D Mindenesetre, ha nem múlik, el kell mennem fogdokihoz:(

Más:
Nem tudom mi van a levegőben, de sorra mennek tönkre a kapcsolatok a környezetemben. Legalább 6 párt fel tudok sorolni, akik 1-2 hónapon belül elváltak, szakítottak…vagy csak nagyon gondolkoznak a váltáson. És itt most a nagyon hosszú (több 10 éves is akár) kapcsolatokról beszélek…a pár hónaposakat nem veszem ide. Ekkor jövök rá, hogy mi milyen szerencsések vagyunk G-vel. Lassan 13 éve töretlenül szeretjük egymást, jó együtt...olyan most is, mint a legelején:)

5 megjegyzés:

Heniiii írta...

Szia Rita! Az ínyed még érzékeny, vagy inkább belső fogfájás a nyirokcsomókkal összefüggésben? Ha az ínyed még fáj, arra nekem nagyon bevált korábban pár napon át egy-egy szelet paradicsom borogatás, vagy paradicsomlével öblögetés, mert a likopin tartalma nagyon hatékony gyulladáscsökkentő.

Ez a sok szakítás lelombozó lehet az ismeretségi körödben, szomorú. Elgondolkodtató, miért. Én csak a babára vágyó párok közül az egyik kolléganőmnél hallottam hasonlót, egy helyre jártunk a SOTE-re, de ők abbahagyták a programot, mert elváltak :/ Nálunk is Sz-al szerencsére inkább összetartó ereje van minden eddigi megpróbáltatásnak :) Bár mi csak 3 éve vagyunk együtt, jó olvasni, Ti 13 év után is ennyire szeretitek egymást :)

Rita írta...

Szia Heni:) Ááá, nem fogfájás, úgyhogy ezt a paradicsomos dolgot kipróbálom. Megpróbáltam ma már a diólevél teát is, hátha hat.

Minket is inkább összehoz szerencsére a sok próbálkozás, várakozás:) Ez a normális szerintem.

Büszke is vagyok erre a 13 évre;)

Névtelen írta...

Az emberek tényleg nem azért sírnak mert gyengék, hanem mert sokáig maradtak erősek!!Ez igaz:))))
A kapcsolatokról csak annyit hogy mi körülöttünk is ugyanez a helyzet!!!!Eszméletlen!!Mintha lenne valami a levegőben esküszöm!!puszika:Csibu

Rita írta...

Én is már lassan eljutok odáig, hogy meg sem lepődöm egy-egy újabb szakítás hallatán:(

Audrey írta...

tényleg nagyon jó ez a mondat.. teccik :)