2012. november 23., péntek

Diétás naplóm – nov.23.




Előre vetítem, hogy ma egyáltalán nem volt diétás a menüm:s

Mozgás:  2 óra tempós gyaloglás (11,24 km-t tettem meg:). az a jó a futásban és a gyaloglásban, hogy teljesen ki tudok kapcsolódni közben....bár vannak rossz vonzatai is ennek. pl., amikor a nagy gondolkodásban, nekifutottam egy faágnak egyik nap és a szembogaramtól kb. 1 cm-re karistolt meg az ág. na, az nem volt olyan vicces. vagy ma, amikor a szokott utamon akartam menni a keletibe, a szabadság hídon át...a petőfi híd lábánál néztem körbe, hogy basszus, miért erre jöttem. na, ez vicces volt:D)
                                   
Reggeli:        
vajas tönköly kenyér (ma nem volt kedvem a zabkásához…azaz inkább azt mondom, hogy megkívántam a vajas kenyeret:p)
1/2 bögre kakaó
összesen: 30 g CH

Tízórai:  
alma
répa
összesen: 20 g CH

Ebéd:     
zöldséges pulykarolád, árpagyöngy borsóval, zellerrel, mogyoróval + karfiol püré
összesen: 52 g CH

Uzsonna:
1 db narancs
összesen: 18 g CH

Vacsora:
Nem is tudom leírjam-e, hogy miket ettem vacsira:D Azt hiszem elég, ha csak annyit írok, hogy Férjecsémmel ma a Vörösmarty térre mentünk nézelődni….azaz vacsorázni. Nem mondom jó borsos ára volt a vacsinknak:D És, hogy miket ettünk? Még leírni is sok. Figyelem, sokkoló szavak következnek:D De a mentségemre legyen írva, hogy én mindennek inkább a negyedét ettem, mint a felét….na, jó kivéve az édességeknek:D
szóval akkor lássuk a szörnyű étel listát:
szittya burger, hundog, dupla sajtos lepény, túrós rétes, kürtös kalács (komolyan...mintha egy 5 tagú család ebédjét sorolnám:D)
összesen: ??? g CH

Mikor hazaértünk és eltelt már kb. 1,5 óra az utolsó kürtös kalács falatom után, gondoltam megmérem a vércukrom. Komolyan azt hittem, hogy kiakad majd a gép. Az eredmény 5,7 lett. Hurráááá. Pedig attól féltem, hogy felmondja a szolgálatot szegény kis szervezetem ennyi CH láttán. Na, de nem lesz ilyen több mostanában…ez tuti fix. Az elmúlt napokban elengedtem magam asszem….ejnye-bejnye!

Utóvacsora:
ma semmi…örülök, ha aludni tudok majd ennyi vacsi után
összesen: 0 g CH

CH ÖSSZESEN: 120 g + ???

5 megjegyzés:

Csigusz írta...

Szittyaburger vazze, gurulok a rohogesrol. Hat igen, Anyuval voltunk mult heten csak nezelodni. Jok a szagok az tuti. Tavaly hurkaztunk, forralt boroztunk masfel honappal az ir vizsgalatom elott :-). Miert nem innovativak es csinalnak xilites forralt bort ugyis olyan k. draga, hogy beleferne a budzsejukbe :-)

Rita írta...

ugye? :DDDD
hát, engem most elvittek a szagok, illatok a málnásba...de nem baj, jó volt nagyon:)

Névtelen írta...

Szittya burger:DDDD Mi is ki szoktunk menni a térre...csak nagyon drága minden:(Csibu

kretty írta...

Uhhhh, ha buli van a téren, mi is megyünk ma! :) És egy cseppet sem lesz lelkiismeret furdallásom, amikor a kürtös kalácsot fogom majszolni....:D

Rita írta...

Jó bulizást mindenkinek:D