2012. szeptember 24., hétfő

Beijedtem?



Ma nagy-nagy reggeli dillemmázás után elkezdtem szedni a Duphastont. Az elmúlt két hónap tapasztalatai alapján valószínű megjött volna magától is úgy a 40. nap környékén (ma vagyok a 27-en), de mégis úgy döntöttem, hogy ezt most nem várom meg….hogy miért, azt majd a duplacsíkos terhességi teszt és a dobogó szívecske után elmesélem;)

Ez azt jelenti, hogy számításaim szerint október 3-án fog megjönni…azaz akkor kezdünk. (csak érdekességképp írom, hogy pont egy éve, október 3-án volt az első beültetésem.)

Akár lehetnék nagyon boldog is, de sajna mégsem ez a jellemző most rám. Sokkal inkább a félelem és az izgalom ült rá a lelkemre. Már most úgy izgulok, mintha holnap mennénk a beültetésre és baromira félek is. Attól, hogy nem sikerül. Attól, hogy mi lesz azután, ha nem sikerül és valószínű attól is, hogy mi lesz azután, ha sikerül….igazán baromira örülök, hogy már most ezen kattogok. 

Remélem elmúlik és tudom élvezni az első pillanattól a terhességem:) Mert, hogy a félelmek ellenére azért nagyon bizakodom ám:)

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én meg szorítok Neked.
Ismerős az érzés, nem szeretem. Most jól vagyok, mert "pihenünk" az új "elmebajom" előtt: IVF spontán ciklusban. Jövőre ezzel kezdünk. Remélem ezt siker koronázza. Ideje lenne, mielőtt nagymama leszek a fiaim jóvoltából. Na, ez azért -remélem- még odébb van. :-)
Reményteljes várakozást Neked az elkövetkezendő időkben!
ETAMA

Havanna írta...

Dettó:(
Ó, bárcsak már idősebbek lennénk egy pár hónappal.. kergetnénk Vukkot, és arról társalognánk, hogy melyikünk mikor megy létszám ellenőrzésre:)

Popi írta...

Veled bizakodom :)

Rita írta...

Köszi ETAMA:)

Havanna, eljön még az az idő is..remélem:)

Azon gondolkozom, hogy lehetne-e mindezt nyugiban végig csinálni...nem tudom. Nekem szerintem soha nem menne, az tuti:D

Rita írta...

Köszi Popi:) (te is most kezdesz, ugye?)

Audrey írta...

Ne parázz :) minden jó lesz. A diétád tökéletes, az értékeid jók, szuper fitt vagy - minden rendben lesz! :)
Okt3 jó, a német egység napja - és ugye mi is egységre gyúrunk - ez jel! :)

Rita írta...

jaj, csajok...mi lenne velem nélkületek:D

Pocilakóra várva írta...

Beállok én is a drukkolók sorába!

Csiburaska írta...

Engem ki ne hagyjatok:P

Névtelen írta...

Majd ha elindul az akció, megnyugszol egy kicsit! Ennyi előkészülettel csak megtörténik a csoda! Szép lesz az októbered!

Gigi írta...

Én is beállok a drukkolók sorába! Szerintem ezt nem lehet nyugiban végigcsinálni!!!

Rita írta...

Köszi Lányok:)

Popi írta...

Igen, mi már elkezdtük. Az én tervem az, hogy mindig csak a következő nap történéseire próbálok koncentrálni. Ismétlem, próbálok :)