2012. augusztus 2., csütörtök

Napi bejegyzés – 2.nap



Mozgás:  20 perc insanyti – has
30 perc futás
                       
Reggeli:        
rozsos zsemle
krémsajt, paradicsom, retek
1 bögre cikória kávé (állítólag nagyon jó az inzulin és a cukor szint kordában tartására)
összesen: 30 g CH

Tízórai:  
1 db nektarin
2 korpovit keksz, az ebédről megmaradt nyers karfiol torzsa
összesen: 18 g CH

Ebéd:     
karfiol-karalábé-krumpli püré (1 fej karfiol (615g), 2 kisebb karalábé (379g), 2 kisebb krumpli (224g). összes CH: 96g. 3 nagy adag lett belőle)
sült csirkemell
desszert: Cserpes Trudi (legutóbb jól bespájzoltunk belőle…15 db-ot vettünk:D)
összesen: 41 g CH

Uzsonna:
cerbona szelet (almát akartam, de okos fejjel otthon hagytam. mivel pont megálltunk egy benzinkútnál, ott vettem….ez volt talán a legegészségesebb, amit ott vehettem.)
összesen: 15 g CH

Vacsora:
2 szelet csökkentett CH tartalmú pizza        
összesen: 35 g CH  
(egyébként pontosan nem tudom, hogy mennyi CH volt benne, de ez elvileg egy 30%-al csökkentett CH tartalmú pizza volt. mivel egy szelet sajtos pizza átlag 25 g CH-t tartalmaz, gondoltam akkor ez biztosan 17,5 g CH-t….persze, lehet, hogy nem:D)

Utóvacsora:
túró (a futás után kellett valami) 
összesen: 5 g CH

CH ÖSSZESEN: 144 g

(holnap irány a balcsiiiiiiiiiiiiiii…nem tudom mi lesz az étrendemmel, de igyekszem majd tartani magam:D a 3 napi bejegyzést majd egyszerre, talán vasárnap írom le.)


7 megjegyzés:

kretty írta...

Szia! Két kérdésem van: milyen az az instant mozgás, illetve hol lehet kapni CH csökkentett pizzát? Olyan nekem is KELL! Nagyon örülök, hogy írod az étrendet, így tudom honnan ihletet meríteni! ;)

Rita írta...

Szia Kretty:)
:D nem instant mozgás, insanity workout a rendes neve. google-ban megtalálod, lelehet tölteni:) nagyon kemény....de itt egy leírás róla;)
http://jegeskave.hu/cikkek/2010/06/29/insanity-60-napos-edzesprogram

A pizzára tegnap találtam rá, a forte pizzánál lehet kapni, StarLight a pizzaalap neve. Bármilyen pizzát kérhetsz ezzel a tésztával. Katus Attila féle találmány:)

Örülök, hogy olvasol és ha tudok segíteni valamiben...más nem, ötletekben:) Én is olvaslak ám;) (csak kommentelni nem tudok valamiért:()

Névtelen írta...

Szia, Rita! Nagyon-nagyon köszönöm ezt a rendszeres étkeztetést, mert a diétával valahogy én is elcsúsztam. A Merck miatt étvágyam sincs, úúútálom!
Veled csinálni, utánad menni könnyebb lesz, azt komolyan remélem... Köszi a helyes irányt!

Csigusz írta...

Lanyok! Van az Andrasy uton egy olasz etterem es kulturalt araik vannak. Van tk pizzateszta, nagyon fini, van hazhoz szallitas is.

Rita! Jo Balatozonast Nektek. Bakker hogy fogok a hetvegen hireket adni??? Na majd Anyuek irnak smst amennyiben van jo hir...

Csigusz írta...

Hat vagy telefonalnak :-) mondjuk azt en is tudok skype outrol :-) na jo, nem agyalok tul aaa dehogy, aaa dehogy...

Csiburaska írta...

Rita!Neked is átküldöm majd a documentumokat az IR-diétához: ch-táblázat, étrend, ötletek:) Bárkinek elküldöm csak jelezzétek:)

Popi írta...

Szuper ez a napló, kedvet csinálsz a diétához :) Szabi után nekem is vissza kell állni!