2012. augusztus 27., hétfő

Házi dokis lelet


Ma elmentem a Házi dokihoz is a leleteimért és azt kell, hogy mondjam, hogy egész megörültem, amikor megláttam az eredményeket.
Elsősorban a TSH miatt aggódtam, hiszen a múltkor felment 2 fölé az érték. Na, most 1,4187 mIU/l lett, ami tök jó, mert nekem mindig ennyi szokott lenni. A másik, ami még érdekelt, az az éhgyomri cukor és a Hemoglobin A1C (inzulint sajnos itt nem tudtam nézetni, pedig nagyon érdekes lett volna látni, hogy mennyire különbözik az előző napi szar eredményemtől). Szóval az éhgyomri cukrom: 4,07 mmol/L. (ez előző nap: 5.43 mmol/L volt)…szerintem elég nagy különbség. A hemoglobin A1C: 21,1 mmol/mol és 4,08% lett. Szerintem ez jó eredmény!

A koleszterinem még mindig az egekben, az sajna nem javult…lehet gyógyszer lesz belőle hamarosan, bár én nem szeretném.

Barátnőm tanácsára, ma estétől szerda reggelig mérem minden fő étkezés előtt és után a cukromat, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy egy mérés az mérés. Őszintén szólva van egy olyan érzésem, hogy szerdán tök feleslegesen megyünk T. dokihoz….lehet túl aggódtam a dolgokat. Most valahogy ezt érzem…fasza:D

Megvannak a ma esti eredményeim (közben gyógyszer):
vacsi előtt: 4,9
            60':4,7
          120':5,6 

Teljes káosz. Ez egyáltalán lehetséges? Vagy szar a cukormérőm? Komolyan megőrülök. Esküszöm, ha nem foglalkoznék ennyit ezzel az egésszel, semmi bajom nem lenne. Még a gyógyszer előtti időszakomban tök jó eredményeim voltak....erről ennyit.

5 megjegyzés:

Kiscsillag írta...

Szia Rita!


Ezzel én is így vagyok :( a gyógyszer előtt tökéletes volt a cukrom, azóta meg egyre sz..abb. Szóval én sem értem. Persze erre azt mondják, hogy keveset eszem, nincs meg a napi szénhidrát mennyiségem. Na ezt meg végképp nem értem, mert én mindig ennyit ettem, amióta az eszemet tudom. Ki érti ezt????

Csiburaska írta...

Én má'belesz@rok az egész inzulin témába...(bocsánat)

Csiburaska írta...

Amúgy puszi Rita, örülök hogy újra vagy:)))

Rita írta...

Sziasztok:)
Lehet én is keveset eszem...erre holnap mindenképp rákérdezek a dokinál. (Amikor még nem is diétáztam szerintem sokkal kevesebbet ettem, mint most....érdekes ez is tényleg.)
Csibu én is nagyon közel járok ahhoz, hogy lesz@rjam az egészet...egyelőre nincs bátorságom hozzá:D

Csiburaska írta...

Amúgy lehet benne valami hogy kevesebbet eszel, és rohadt sokat mozogsz mellé!!!