2012. augusztus 10., péntek

Napi bejegyzés – 10.nap



Mozgás: ma semmi (a korábbi okok miatt:(...nagyon reménykedem, hogy holnapra elmúlik)
                                   
Reggeli:        
rozsos zsemle
kőrözött, paradicsom
fél bögre cikória kávé
összesen: 30 g CH

Tízórai:  
fél körte
korpovit keksz
összesen: 20 g CH

Ebéd:     
zöldborsós-karalábés brokkoli főzelék (tegnap előtt elég nagy adagot csináltam, szóval ma is ezt eszem)
sült virsli
összesen: 30 g CH

Uzsonna:
update keksz (csokis és kókuszos)
1 db Csepres Trudi
összesen: 20 g CH


Vacsora:
update kifli, májpástétom
paradicsom, uborka
1 bögre kakaó (vízzel, édesítőszerrel)
összesen: 30 g CH

Utóvacsora:
3 db kolevit keksz (2 napja elkezdtem inni a Gyuri bácsi féle méherősítő fagyöngy tinktúrát. Étkezés előtt kell bevenni, ennek ellenére én jóval vacsi után vettem be. Persze olyan szinten fájt utána a nyelőcsövem és gyomrom, hogy muszáj voltam kekszet enni.)
összesen: 9 g CH 

CH ÖSSZESEN: 139 g

Ma csináltam szilva lekvárt:) Egy kedves barátnőm küldte a receptet és mivel pont volt itthon 11 szem szilva, hát gondoltam kipróbálom. Nem lett nagy adag és nem is bírtam teljesen kivárni, hogy elkészüljön, de fincsi lett. Holnap az lesz a reggelim, hozok képeket és leírást is;)

4 megjegyzés:

kretty írta...

Mennyi szénhidrátot kell enned egy nap? Azért eszel ilyen keveset, mert fogynod kell? Nekem 160-nál kevesebbet tilos ennem, mert ha túl keveset eszel, az is felborítja a ch háztartást.

Rita írta...

Szia Kretty, igen? nincs meghatározva. egyszer tűű dokinak mondtam, hogy ennyit eszem és ő azt mondta, hogy jó:D fogynom nem kell (158cm/53-54kg)...na, jó lehet akkor erőt veszek magamon:) nem direkt csinálom egyébként...így jönnek ki a dolgok. de igazad van, igyekszem akkor odafigyelni erre:)

kretty írta...

Én ugyan Rencz dokinőhőz járok, nekem ő ezt mondta. Metformint szedsz?

Rita írta...

Merckforminnal kezdtem még 2010-ben, aztán 3 hónap után 2 hónap Eucreas. Mivel a hormonjaim nem javultak, váltottunk 3 hónap Competacra. Az sem vált be, úgyhogy váltottunk a Janumetre....most is ezt szedem. 2×1-et. Ez 1000 mg-os. Nem mondom, hogy tökéletes, de nagyon nincs más...azaz tűű doki azt mondta.