2012. augusztus 8., szerda

Nálam semmi sem egyszerű


A tegnap esti futásom után nagyon ideges lettem, ugyanis elkezdtem vérezni. Mert azért az oké, hogy a méhbiopszia után normális az enyhe vérzés, na de ez már ne enyhe…sőt, ma reggelre erősödött is. Hívtam is az intézetet. S. doki mondta, hogy erre azért még ne izguljunk rá, várjunk pár napot…azért mégis csak a ciklus 21. napján járok, nem lehet menstruáció. 

Nem hiszem el, hogy nálam soha semmi sem egyszerű:(

S.O.S Tud valaki valami extra jó szert a nyálkahártya megerősítésére? Ugyanis persze ilyenkor kombinálok: januárban is kialakult az a hematóma + a baba sem fejlődött rendben, az előző ciklusom is több napos volt a kelleténél, most meg ez...Valami nem 100-as, az biztos.

Úgyhogy ma csak egy kis tempós gyaloglás volt a mozgásom, lehet pár napig hanyagolom kellene a keményebb, ugrálós tornákat.

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Palástfű tea. Ezt ciklus 2. felében, egészen a menszeszig. Utána cickafark tea kb a 14. napig, utána megint palástfű.
1-2 ciklust érdemes így megcsinálni, helyre rázza a ciklust, ha nincs nagyobb baj.
Egyszer azt is olvastam, hogy jó hatású az is, ha gyógyfüveket leforrázunk egy kisebb edénybe, ezt belerakjuk a WC kagylójába (előtte fertőtleníteni!), és utána fölé ülünk, esetleg még a derekunkat is becsavarjuk törölközőbe. A gyógyfű lehet kamilla, palástfű, körömvirág, esetleg ezek kombinációja. Ez felfázásnál sem rossz. Egyszer próbáltam, jó volt. :-)
Üdv: egy sorstárs

Rita írta...

Szia:) köszönöm szépen...el is kezdem inni. ártani nem árthat. kipróbálom ezt a wc-s dolgot is...jó ötlet:) meg arra gondoltam még, hogy veszek egy sós vizes ülőfürdőt...egyszer régen, egy egész nyáron át tartó (sokszor nagyon erős) vérzést mulasztott el a sós vizes irigálás. szóval fertőtlenítésnek tuti jó lesz:)

Névtelen írta...

Itt megtalálsz, bár most elég rossz periódusban vagyok. :-(
http://etama.blog.nlcafe.hu/
Figyelni foglak, és szurkolok Nektek. :-)
(Az első hozzászóló)

Rita írta...

olvasni foglak;)

kretty írta...

Rita, nekem a sima átjárhatósági után 18 napra megjött... Szóval simán bekavar a biopszia!

Rita írta...

Hát ez remek..azóta egyébként anyukám is megnyugtatott már. Neki is volt ilyen biopsziája régen és pont így járt....de én ezt nem veszem menstruációnak...bár akár annak is vehetem, mert ha nem jön meg magától és elkezdem a duphastont, akkor pont 28 nap múlva terveztem, hogy megjöjjön. (na, ez nem tudom érthető volt-e:D)
Már csak egy parám van: a biopsziát mindig a lombik előtti ciklusban kell megcsinálni. Ha ezt most menstruációnak veszem, de nem indul a lombik (csak a következőnél) akkor felesleges volt most a biopszia és kellene még egy a lombikos ciklusban. Jaaaaaj anyám. Na, majd 2 nap múlva felhívom a dokit, akkor talán okosabb leszek.

Névtelen írta...

Rita, nekem egy cikluson belül 3 biopsziát csináltak, szinte végig vérezgettem azt a hónapot, de a menstruációm ennek ellenére időben megjött. Kerüld az erősebb testmozgást, mert az a vérzést is jobban megindíthatja. Sok sikert, drukk! +++

Rita írta...

jaj, de jó, hogy ezt leírtad...köszönöm:)

Csiburaska írta...

Ritám, Én ebben nemtok segíteni, talán a túlzott mozgást azt tényleg ne erőltesd!puszi

Rita írta...

igen, most jó leszek pár napig... ha kibírom:DDDD

Popi írta...

Nekem is csak az jut eszembe, hogy talán a futkosást, most mellőzni kéne. Remélem hamar rendeződsz!