2012. október 18., csütörtök

A szerencse Lánya vagyok…



…így szólt ma reggel S. doki a telefonban, amikor hívtam őket az eredményekért. Jajaj, gondoltam….ez ugyebár jót jelent, de azért azt is jelenti, hogy volt valami geb@sz is. Hát asszondja a doki, hogy tegnap a 20 leszívott petesejtből 16, azaz 16 éretlen volt :O aztaku…aéletbe. Elég sz@arul sikerült ez a stimu asszem :s

DE, és most kapaszkodjatok meg: a 16 éretlen petesejtből 7 mégiscsak osztódásnak indult és most van 10 szép sejtecskénk. Huh, ez meleg helyzet volt asszem. És amiért még örülök, az a következő: S. doki azt mondta, hogy úgy készüljünk, hogy hétfőn, azaz 5 naposan lesz a beültetés:) Ez viszont azt jelenti (számomra), hogy szépek a kis sejtjeink. Szombaton még persze hívnak, mert lehet, hogy mégiscsak szombat lesz a mi napunk, de nem érdekel, ha szombat, akkor szombat:)  
(Őszintén szólva azért picit lélekben készülök a szombatra, mert pl. tavaly 21 megtermékenyült petesejtem volt, akkor egyértelmű volt az 5 napos transzfer….na, de 10 sejtnél…nem tudom. De nem baj, sok száz 3 napos baba született már a világba:) Egyébként azért a 22-ét programoztam magamnak még pár hete:D) 

Szerencsémre ma nagyon jól vagyok:) Nyoma sincs a túlstimunak. Tavaly ilyenkor járni alig tudtam, annyira nagy volt és feszített a hasam, mint egy félidős kismama…most, tök lapi:) 

Azért picit félek, hogy tutira marad-e hétfőre kislurkó….de mit parázok…hát persze, hogy marad, ez nem kérdés!  (elvagyok itt magammal:D)






12 megjegyzés:

Csiburaska írta...

juhéééééééj:) Te szerencse Lánya!Csuriba Csibu keze-lába:))))))

Rita írta...

:) köszi Csibu :))))

Havanna írta...

Lányka, lányka mingyá' megesett Lányka lesz:)
drukk és puszi

Névtelen írta...

Ritus!!! De jó! Örülök Nektek nagyon! A sok száz 3 napos babában :-) bent van a mienk is! :-) Hajrá szombat, vagy hétfő! !! Szorítok!!!!Puszillak: Anita

kitim írta...

Még mindig szorítok :) Hajrá, hajrá!!!!!!

Unknown írta...

Nagyon, nagyon drukkolunk;Vera

Pocilakóra várva írta...

Naná, hogy marad! "Ez nem kérdés!"

Csigusz írta...

Huhha, hat ez nem semmi. De nem is kerdes, hogy marad es minden okes lesz. Ez amugy nem tizenegy? Huszbol negy erett volt es aztan meg het utnak indult. Jajj, de izgi!

Névtelen írta...

Rita, ez eszméletlen jóóó! :)) Örülök a jó híreknek!

Melange

Rita írta...

:) jaj, úr isten, mennyien írtatok:) ez nekem annyi, de annyi energiát ad...köszönöm:)

(Eszter, őszintén szólva már magam sem emlékszem pontosan. 10-et értettem, de lehet, hogy 11-et mondott :D, de az is lehet, hogy a 4-ből is volt 1, aki nem fejlődött, szóval nem tudom :D)

Audrey írta...

Rita, ez fenomenális! nagy drukk, és hétfő lesz a tuti nap!!! :)

Névtelen írta...

Huh! De szépen haladtok! Csak így tovább, csak így tovább! Pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, ammen! (Jaj, leimádkozom a szenteket, holott frászt kapok tőlük!)