2012. október 28., vasárnap

Napi bejegyzés – 89.nap




Mozgás:  40 perc séta
                                   
Reggeli:        
túrós-fahéjas zabkása
összesen: 30 g CH

Tízórai:  
joghurt
korpovit keksz
összesen: 20 g CH

Ebéd:
répás-cukkínis-csirkemelles sült tészta
1 db Cserpes Trudi
összesen: 55 g CH

Uzsonna:
alma
összesen: 20 g CH

Vacsora:
tönköly kenyér, vaj, sajt, uborka
1 bögre forró kakaó (vízzel, holland kakaóval, pici házi tejszínnel)
összesen: 45 g CH

Utóvacsora:
wasa kenyér, savanyú káposzta
összesen: 15 g CH 

CH ÖSSZESEN: 185 g

ET + 6: utolért az álmatlanság. Hajnalban simán át tudtam volna állítani az órákat 3-kor:( Nem tehetek róla, sajnos ideges vagyok. Mára elmúlt a mellfájás is…..és ugyebár, ha valaki kismama, nem múlnak a tünetek, hanem inkább erősödnek. Legalábbis az első hetekben biztosan. Szomorú vagyok, pedig tudom, még egy hét sem telt el a beültetés óta. Ma már pityeregtem is egy picit….nem tudom mire számítsak a hátralévő egy hétben. Azért persze nem adom fel, igyekszem kitartani, bízni, hinni, reménykedni:)

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Fel ne add! Egy kedves ismerősömnek (sajna neki is lombikozni kellett), csak egy napon volt egy kis görcse (beágyazódás), utána semmi. Egy éves múlt júliusban a kislánya. :-)
ETAMA

Rita írta...

persze. nem adom fel...nem adhatom fel. köszi Etama, sokat jelentenek ezek a pozitív történetek:) hátha nálam is így lesz:)

kretty írta...

Rita, a kislányodnak ERŐS anya kell, ezért nehogy ilyen kis mimóza légy! Gondolj csak bele, még alig egy hete van anyánál, erre anya máris mimózáskodik. :)
Druuuukkkkkkolok!!!!

Csigusz írta...

Es leginkabb arra gondolj, hogy az elmaradt mensziig az emberek eszre sem veszik, hogy terhesek. Tudod, hogy mi hogy ki vagyunk mindenre hegyezve!

Névtelen írta...

Rita!!!ne szórakozz!!! Nem rég olvastam egy Csajszinak annyi tünete volt csak hogy vérvétel előtti nap görcsölt a hasa mintha megakarna jönni...Teljesen föladta, és kiderült hogy 3-as ikrek lettek neki!!!!!!!
csibuka

Rita írta...

:( hülye vagyok, nincs mit tenni:(