2012. október 10., szerda

Második UH, 7. ciklusnap



Ma viszonylag kevesen voltak az intézetben, így hamar sorra kerültem:)
Először az ultrahanggal kezdtünk. Bőszen figyeltem és számoltam, miközben S. doki diktálta az adatokat. Kb. 20 petesejt van jelenleg, és kettő kivételével (akik 8 mm-esek) mind 12-13 mm-es, szóval nagyon örülök, hogy nagyjából egyformán növögetnek:) Ami picit aggaszt (bár lehet, csak én vagyok a hülye, mert a doki azt mondta, hogy szép a nyálkahártya), az nyálkahártya…az ugyanis már most 10mm:O Az ultrahang után vérvétel következett, 12.30-kor pedig telefon, hogy milyen is lett az ösztrogén szintem. Úgy dobogott a szívem, mikor telefonáltam, hogy azt hittem szívinfarktust kapok nyomban...pár mély levegővétel javított a dolgon:D Szerencsére az ösztrogén szintem jó, nem szálltak el a hormonjaim, úgyhogy marad továbbra is a 100 Puregon. Pénteken megyek megint, akkor kiderül, hogy mikor lesz a leszívás. Azt mondta S. doki, hogy lehet, hogy hétfőn lesz, a ciklus 12. napján.

Egyelőre 2x kellett nagyobb összeget fizetnünk a gyógyszertárban, eddig itt tartunk: 72624,-...és hol van még a vége:D

11 megjegyzés:

Csiburaska írta...

jajj de izgi RITA:)))Olvaslak ám folyamatosan, még ha nem is mindig kommentelek:))

Rita írta...

köszi, Csibu:) szerintem is nagyon izgi...nem is tudok másra gondolni:)))

Popi írta...

Szuper hírek! Neked nem is kell most másra gondolnod :)

kretty írta...

Rita, A zuram mindig azt mondja, a gyereket vitrinben fogja tartaniha megszuletik, mert annyit koltottunk mar ra, hogy a "draga gyerekem" megszolitast szo szrtint kell ertelmezni. :) Ez meg csak a gyertesi szakaszban vagyunk, mi lesz, ha megszuletik! :)

Rita írta...

Köszi Lányok:)
Az biztos, hogy ők lesznek a millió dolláros baby-k :D

Névtelen írta...

Hú, de nagyon szépen haladsz, csak így tovább! Szurkolok nagyon, ideje már babásodnia itt valakinek, mert elfogy belőlünk a remény!
Az én férjem meg azt mondta, ha megszületik végre a gyerekünk, körberakjuk azokkal az injekciókkal, amiket belőttem magamnak érte. Van már belőlük egy teljes két és fél literes jégkrémes doboznyi, jó szúrós kis sündisznó lesz a drágám...

Rita írta...

Okkés Nyulacska...szerintem Popival vállaljuk ezt a feladatot:D

Ez a tűs dolog nagyon jó...én mindig kidobom a cuccost, így majd "csak" mesélni tudunk Neki, hogy hogyan is fogant Ő:)

Havanna írta...

Hajrá, nagyon szép eredmények:)
Nagyon drukkolok, csak így tovább!

Rita írta...

:) Köszike

Csigusz írta...

Teljesen jogos a reklamacio, kedves petegyaros kollegina, csak lasu itt a wifi, egyszer mar probaltam kepeket feltolteni... Ma este uj helyen leszunk, hatha ott izmosabb lesz majd megprobalom, vagy holnap :-)

Rita írta...

okkés, pusszancs :D