2012. október 13., szombat

Már megint…



…az van, hogy ez a fránya hüvelykúp (tavaly Betadin, most Klion d) kimart ott, ahol nem kellene, és picit vérzek. (legalábbis nagyon remélem, hogy a kúp miatt) Most mit csináljak? Hagyjam abba? Lehet várok még 1-2 napot, mert egyelőre csak nagyon pici a vérzés…ha megjelentik a tisztaságin is, abbahagyom. 

Biztos, ami biztos alapon, azért utánajártam a dolognak (gyakorikerdesek.hu), és több olyan bejegyzést is találtam, akiknek szintén volt ilyen tünetük a kúptól. A betegtájékoztató viszont csak a nagyon ritka mellékhatások közé sorolja. 10 000 kezelt betegből kevesebb, mint 1-nél fordul elő…baromira örülök, hogy megint én vagyok az az 1.

3 megjegyzés:

Popi írta...

Hogy neked mindent ki kell próbálni! :) Remélem elmúlik!

Rita írta...

Ne is mond :(

Rita írta...

Eszter...néha nem jelenik meg az üzid, csak az email-jeim között:( bemásolom, amit írtál:
"Ezek a kupok nagyon gazak. Persze vegyuk meg. Nem lenne am jobb nala a 100% termeszetes teafa olajas ovatos irrigalas, aaaa nem..."

És tényleg nem értem miért kell ilyen drasztikus sz@art használni, amikor elvileg nincs semmi bajom. Ha folytatódik a vérzés, a Gyuri bácsi féle diófalevél teával fogok irigálni pár napig...az talán helyrehozza odabenn a dolgokat:)