2012. október 31., szerda

Lelkiismeretfurdalás

Az előző bejegyzésem úgy érzem túl cinikus lett, ezért inkább töröltem (ne haragudj Csibu, így a te üzid is törlődött)

Nemrég jöttünk meg a sétából és közben megvilágosodtam:( Ezáltal pedig hatalmas lelkiismeret furdalásom lett. Azon gondolkoztam séta közben, hogy basszus, dehát mit csinálok? Nem vagyok komplett! Beültetés után pár nappal már fel is adtam? Nem csodálom, hogy nem akart engem a baba:( És, hogy hogyan csináljam ezentúl? Hogyan tudnám a rossz megérzéseket kikapcsolni, nem figyelembe venni, nem figyelni rájuk. Elrontottam mindent. Sajnálom, hogy mindent leírtam ide, ezzel titeket is sokkolva. Tényleg nem voltam magam pár napig...meg kell tanulnom kezelni ezt. Muszáj, különben legközelebb is ez lesz. Én tehetek mindenről:( Hónapokig, sőt évekig küzdök valamiért és akkor egy-két rossz megérzés miatt rögtön feladom...ez nem én vagyok. Vagy mégis?

26 megjegyzés:

Pocilakóra várva írta...

Ritus!
Nem akarok okoskodni, de ha ide nem írod le, akkor ugyan hová írnád?
Sokat töprengtem én is ezeken a dolgokon/is/, de a blog azért van, hogy kiírd Magadból, ami fáj, esetleg bánt. Mi pedig azért vagyunk, hogy olvassuk/nk, nem azért, hogy kritizáljunk! Hidd el, tudom miről beszélek! :)
Ölellek

Rita írta...

Igazad van Poci:) Csak szégyenlem magam nagyon, önmagam előtt legfőképp:( Rossz érzés ráébredni, hogy tönkre tettem mindent...már, ha így volt tényleg. Bárcsak tudnám, hogy mi történt bennem ET+4. napon. Bárcsak tudnám.

Névtelen írta...

Dehogy haragszom Rita!!Ugyanilyen vagyok Én is elárulom neked!

Csibuka
Puszillak!!

Csiburaska írta...

ne legyen lelkiismeretfurkád!!Tündéri Csaj vagy, ne hibáztasd magad !

Rita írta...

:) Köszönöm

Névtelen írta...

Nem te tehetsz róla! Nem tettél tönkre semmit, ezek teljesen normális érzések. Majdnem mindenki parázik, a hormonok hatása a negatív és pozitív hangulatok hullámzása.
gabi

Rita írta...

Bárcsak én abba a kategóriába tartoznék, aki nem parázik:) Vagy jó lenne átaludni ezeket a napokat.

Csigusz írta...

Csupan tragikomikus volt. Mert ott volt benne a humorod, de kozben a fajdalom is. Nagyon emberi. Szerintem magad elott se szegyelld. Nem hinnem, hogy barmit elrontottal. Mondjuk en Csibu vilagat osztom majdnem maradektalanul, szoval lelkek es tarsai. Majd megbeszeljuk... Jo emberek vagyunk, hidd el, nem ezen mulik.
A hulye dokit nem ertem, hogy lehet, hogy ez a protokoll es be kell tartania, de legalabb mondhatta volna hozzafuzve, hogy ne remenykedj mar vagy ilyesmi... Na mindegy. Az uj ev lesz a mienk, ha addig kibirod... Puszillak

Rita írta...

Azóta egyébként történt még valami (leírtam, de ki is töröltem). Megjött ugyanis. Felhívtam a dokit, aki 3×3-ra emelte az utrómat....most sem hallotta meg, amikor mondtam neki az 1-es hcg-t. Nem értem:(
Itt mutatkozik meg a lélek dolog szerintem. Amint megtudtam, hogy nem sikerült, elkezdtem vérezni....pedig ekkora adag progeszteronnal tényleg nem kellene, pláne úgy, hogy tényleg soha, de soha nem volt még 28 napos ciklusom. Érdekes dolgok ezek.
Várom a jövő évet veletek;) Majd jól seggbe rúgtok minden nap okés?

Csigusz írta...

De ezt olvastam, ezt torolted ki. Nekem az elso beultinel jott meg utro mellett... Kepzelheted mennyire nyitott voltam akkor es bizakodo...

Rita írta...

és Eszter, abba kellett akkor hagynod a hormonokat? vagy szedted tovább?

Audrey írta...

NYUGI. A hullámzás természetes, sokan ennél durvább hullámvasúton ülnek extra hormongyógyszerek nélkül is, így nincs mit szégyelni rajta. Mind bízunk, amennyire bírunk, de néha egy-egy rosszabb nap bármikor becsúszhat,pláne rossz hírek után :( Szerintem is fontos a lélek és a pozitív hozzáállás, de legalább ennyire fontos, hogy fizikailag is minden rendben legyen, hiszen végülis a fizikai méhünkbe kell beágyazódnia annak a picike kis sejtcsomónak, és ott kell fizikailag jól fejlődnie. Szóval ha van kételyed, vizsgáltasd magad tovább. A laktóz és a glutén alattomos dolgok, szerintem érdemes, az immunos dolgok meg külön rejtélyesek, és magától egyik orvosnak sem jut eszébe (na jó, Fülöpnek..), legalábbis az intézetekben ritkán. De akinek már több lombik nem sikerült, miközben semmi triviális problémája nincs, és a józan ész midnen szabálya szerint kellett volna, hogy sikerüljön, annak talán érdemes jobban utána ásni. Gondolok Rád, ne add fel. Hátha Veled történik most csoda, és ezt fogjuk mesélni jövőre majd másoknak, hogy ismerünk egy csajt, aki már tejesen feladta, és aztán mégis..

Rita írta...

jó ne, ha egy orvos kézben tartana mindent, mert így nagyon nehéz, és őszintén szólva kedvem sincs orvostól, orvosig járkálni.

Rita írta...

jó ne = jó lenne (lemaradt pár betű:D)

Csigusz írta...

Ugy volt hogy et+9nel kezdtem barnazni, es et+13nal konkretan megjott, aznap mar nem utroztam, de masnap mar vervetel volt es 5 alatt volt. Azota mindig ugyanannyi az utro adagom, szoval nem tudom hogy fuggnek ossze a dolgok. Azota nem jott meg a ket het alatt amig abba nem haytam a kupot.

Rita írta...

aha...mindegy, amíg nem dől belőlem folytatom az utrót...addig meg elvegetálgatok.

Csiburaska írta...

Jövőre remélem Én is rendbe jövök már:)Addig meg úgyis találkozok nap mint nap annyi idiótával az utakon, meg a környezetemben hogy a blogom legalább mosolyra derít néha-néha Titeket...Puszilok Mindenkit:Csibu

Havanna írta...

Szia Rita! Most tudtam jönni újra, de minden nap gondoltam Rád! Én annyira bíztam.... és most annyira sajnálom.
Ne legyen lelkiismeret furdalásod semmiért. Ez a hangulatingadozás nálunk lombikosoknál, szinte természetes.
Nekem mindig megjött max. adag utro mellett is. A legtöbb idő amit kibírtam a HCG vv. napja volt. Nem értem miért szedeti veled.
Ölelés

Popi írta...

Mind tudjuk, hogy ezek az érzések nekünk normálisak, talán nem is kellene küzdeni ezek ellen, de mégis küzdünk, hiszen nem ennek kellene lennie a normálisnak, hanem annak, hogy aki gyermeket szeretne, annak gyermeke születik és PONT. Nincs küzdés, nincs gyötrelem, nincs lelkiismeret furdalás és önmagunk hibáztatása! Tovább rugdossuk magunkat és egymást. Tovább megyünk veled Rita akármilyen is vagy, mert mi is pont ilyenek vagyunk :o)

Rita írta...

Jaj, Csajok, de cukik vagytok:)

Egyébként tökre görcsölök, meg stb. Baromi jó így feltenni az utrót:( Lehet abbahagyom....erősen gondolkozom rajta.

kretty írta...

Rita, én rejtett laktóz èrzékeny vagyok. A drága Krizsa doki szerint gyakran ennek a tünete a meddőség. Szerintem egy vérvètelt megér! 🎃

Rita írta...

Kretty, igen, meg is nézetem, az tuti. Te hol nézetted meg?

Nagyon sokat gondolkodtam az elmúlt napokban és kezd kirajzolódni, hogy hogyan tovább:)

Névtelen írta...

igen velem is megnézette Krizsa, Én is az vagyok:)Csibu

Rita írta...

És te hol nézetted meg Csibu? A Mensben? Mintha úgy emlékeznék. Drága volt?

Névtelen írta...

Rita!A Mensmentisben, de csináltattam akkor másokat is, az endometriózis miatt is volt vérvételem, meg prolactin...Egyben fizettem, nem emlékszem már rá mennyi volt nehari:)DE a honlapjukon utánanézek!

Csibuka

Rita írta...

Köszi Csibu:) Megnéztem én is a honlapot, de persze nem tudom mi a vizsgálat neve, így nem találtam meg. De lehet beugrom hozzájuk hétfőn, és megkérdezem személyesen.