2012. október 12., péntek

Harmadik UH, 9. ciklusnap



Naszóvalkérem…pörögnek a petefészkeim, akárcsak az én gondolataim. Azt hiszem nem hazudtolom meg magam, nekem már a petefészkeim is türelmetlenek:D

Szerda óta nőt minden. A nyálkahártya 10,5 mm, a petesejtek 13-14 mm. Ugyanúgy 20 körüli darabszám, mint eddig. Dokibácsik ultrahang közben bőszen sutyorogtak, tanácskoztak. Fasza…remélem azért nem szállnak el a hormonjaim…gondoltam. Hát, azt kell, hogy mondjam, hogy egy picit de. Fél 1-kor telefonáltam, és valószínű magas az ösztrogén szintem, mert S. doki mondta, hogy ma és vasárnap nem szabad szúrnom a Puregont, csak holnap egy 100-ast. Cetrotide megy tovább. Hétfőn kontroll UH + vérvétel. Jaj anyááám.

Rákérdeztem a tornára, azt mondták, ugrálósat inkább ne, úgyhogy most pár napig a tornám főként a gyaloglás és a bicikli lesz …vagy semmi. Inkább nem kísértem a sorsot.
Jaj nagyon várom a hétfőt. Még jó, hogy ma megyünk moziba este, a hétvége pedig úgyis mindig olyan gyorsan elszalad:) Egyébként most meglepően nyugodt és bizakodó vagyok. Mintha tutira tudnám, hogy sikerülni fog (mittudomén mondjuk jártam a jövőben, és láttam magam 1 év múlva gyerekkel:D), ezért nem idegeskedem, mert tök mindegy mi és hogyan történik, mert a vége úgyis pozitív lesz....azért kíváncsi vagyok mikor ér utol az agybaj:DDDD

103.241,-. Itt tartunk most. Persze egy Puregont kiváltottam ma, de lehet, hogy nem is kell. Nagyon ajánlom, hogy az Intézetben visszavegyék, mert azért csak 10 rugó volt.

Na jó...így utólag mégis csak izgulok....hallottam én már rosszul végződő sztorikat. De mindenesetre azt kijelentem, hogy most el akarom kerülni a kórházat.....max. a szülésnél fekhetek be és kész!

9 megjegyzés:

Havanna írta...

Hogy Neked(sem) semmi nem jó:) szép eredmények, így tovább. A hormonokat meg karbantartják, hisz ezért az UH+vérvétel. Köszi, hogy írsz összeget, így legalább tudom kb. mire számítsak majd.
A mozgást Én is csökkenteném, de el nem hagynám teljesen max. egy pár napig,ET. után pedig egy kis séta stb. hisz kell a vérkeringés serkentés!
Drukkolok!

Rita írta...

:DDD Hát ez így van sajna. De azért igyekszem:)
A mozgást semmiképp nem hagyom el... a minimum réka 20 perceim meg lesznek, az tuti + a séták, bicikli. De az Insanyti tényleg kemény, ugrálós, azt most punkcióig nem merem.

kitim írta...

Szorítok neked Rita, szerintem eddig nagyon ügyesen csinálod. Még izgulni is kezdtem, miközben olvstalak :) ez normális? :)))))))

Csiburaska írta...

Ritám, szépen haladsz:))))SIKERÜLNI FOG!!!!!!!

Rita írta...

Köszönööööm:) reménykedem nagyon;)

Névtelen írta...

Iszonyatosan drukkolok. Szerintem most sikerül. :-)
ETAMA

Gigi írta...

Biztos minden oké lesz!!!
Azért nem semmi, hogy ennyiben van neked ez a stimu! Nekem max. 50-re jött ki, a tonnányi Utroval együtt!

Popi írta...

Ritám! Tessék emlékezni rám, mikor azon aggódtam, hogy túlszaladok :) Rendben leszel Te is! Nekünk ez utóbbi lombik is kb 150e volt, és mindezt a gyógyszertárban hagytam! Eddig még 100 alatt sosem voltunk :(
Tetszik a jövőbe látásod! Nem ültem véletlenül melletted egy padon, a saját gyerekemmel? :D

Rita írta...

Etama...de jó lenne:)

Gigi, nekünk tavaly is 150 körül állt meg:( Talán a fagyibabás januári volt 30-40 ezer.

Popi, de-de, ott voltatok ti is ;)