2012. október 16., kedd

Érzések, megérzések



Eléggé ideges vagyok a holnap és az elkövetkezendő napok miatt:( Vagyis nem is az ideges a jó szó erre, amit érzek…inkább félek, bízok…nem is tudom. Félek, hogy a hormon csökkenés miatt nem lesz elég és jó petesejt, félek, hogy most nem lesz beültetés, hogy a következő hónapban sem lesz, mert nem lesz fagyasztott embrió.

De ugyanakkor bizakodom is, hogy a megérzések, amik néha előjönnek, azt jelentik, hogy most sikerülni fog. Persze ezek a megérzések is lehet, hogy csak azért ilyen erősek bennem, mert hatással van rám az egy évvel ezelőtti jósnőnél tett látogatásom. Ő akkor azt mondta, hogy most ősszel sikerül a lombik és 2013-ban születik egy kislányunk. Akkor persze szomorú voltam, hiszen tudtam, hogy megyünk januárban, ha akkor nem sikerül májusban is lombikra….de lám, a januári nem sikerült, a májusi elmaradt, szóval csak ide értünk az őszhöz:) Ja, és akkor megjósolt még valamit a férjecskémnek is, ami úgy tűnik bejött…egyelőre 99%, hogy igen. Ezt is idén őszre jósolta…azt mondják, jó a csaj. Hát, ez hamarosan kiderül:)

Ja, egyébként valahogy nem érzem annyira a petefészkeimet…persze emiatt is aggódom. De csak ott vannak azok a petesejtek, hiszen tegnap láttam őket a monitoron:D Vizesedik a bokám. Tegnap akartam mondani a dokinak, de nem mondtam, a számomra lelombozó hírek után nem volt kedvem megosztani vele ezt a tényt. Fel is jött 1,5 kg. Ezért iszom, mint a gödény, 3,5-4 litert naponta, és igyekszem mozogni is egy picit. Gondolom, majd leapad. Tavaly is feljött vagy 5 kg a víz miatt…mindenesetre most figyelem magam, aztán szólok, ha ez a súlynövekedés folytatódik, mert gondolom ez azért nem normális. Terhesség legvégén szokás vizesedni, nem a legelején:D


5 megjegyzés:

Popi írta...

Izgi ez a jósnős ügy :) kívánom, hogy minden bejöjjön!!!
Ez a vizesedés érdekes, szerintem szólj a dokinak!

kretty írta...

Rita, most koncentrálj arra, hogy sikerül!!! Én meg majd addig tornázok helyetted is! ;)

Rita írta...

Köszi Csajok;) (Kretty :DDD)

Audrey írta...

hatalmas drukk holnapra .. jó sok érett, gyönyörűséges, egészséges és megtermékenyülő petesejtet! :)

Pocilakóra várva írta...

Rendben lesz minden!