2012. október 31., szerda

Ennek mi értelme?



Felhívtam reggel az intézetet. Folytatnom kell mindent: utro-t, estrimax-ot. Majd tesztelni a 14. és 16. napon. De miért, könyörgöm? Miért kell az agyamat húzni feleslegesen? Vagy nem felesleges, mert még bármi lehet? Miért kell reményt kelteni bennem, amikor úgysem lehetséges, hogy ebből még pozitív teszt legyen.

Egyébként ma kellene elvileg megjönni, és még nem vérzek ugyan, de valami van….ezt nem is mondtam a dokinak, mert már nem érdekel semmi. Most akkor pihenjek, hogy nehogy megjöjjön? Komolyan itt remegek a gép előtt:( Miért kell nekem ezt átélnem? Mire akar megtanítani az élet? Mit követtem el? Vagy rossz ember vagyok, és ez a büntetés?

Most már persze bánom, hogy elmentem a vérvételre, bánom a rossz érzéseket:( Lehet, hogy ezért nem lesz gyerekem, mert nem tudom ezt a rohadt két hetet normálisan átvészelni....nem tudom.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Pont ma filóztam azon a kolléganőmmel a reggeli tejeskávé közben, hogy ez az egész mitől függhet. Mármint, hogy jön egy lélek az emberhez, vagy nem. Meg miért Kolompár Nintendohoz, és miért nem Hozzád vagy hozzám?! Ki dönti ezt el? Milyen alapon?
Én is kicsit Rád görcsöltem, mint Csibu, hogyha Neked most sikerül, és így, akkor talán... Mert én is életmódot váltottam, uralom a testem, az életem, és hátha ettől függ... Mégsem?! Hát mi legyen?
Isten őrizz, hogy a terheimet Rád rakjam, csak annyi kérdés kavarog bennem is, így egy újabb lombik küszöbén.
Nem tudom mit tennék a helyedben, talán az orvos utasításait követném, mert hátha... vannak még csodák. Veled vagyok.
ETAMA

Rita írta...

:) köszi Etama.
eddig meg voltam arról győződve egyébként, hogy csak a lélek számít. az, hogy mennyire vagyunk nyitottak, befogadóak....de most már ebben sem hiszek.

Popi írta...

Tudom, hogy most nagyon sz@r és már feladtad, de talán az esélytelenek teljes nyugalmával akár várhatnál még egy kicsit, folytathatod a gyogyit, és én bízom majd helyetted is!

Rita írta...

Persze, Popi, folytatok mindent....csak azt nem tudom, mit csinálok, ha megjön...nincs kedvem telefonálni nekik. Mindenesetre most pihizek. De basszus soha, de soha nem volt 28 napos ciklusom, erre most meg megjönne? Röhej komolyan mondom.

Névtelen írta...

Ez érthetetlen számomra is Rita....Én is tuti kibuknék..Nem tudok tanácsot adni...azt tudom hogy a diétámat befejeztem.Persze ez nem azt jelenti hogy zabálok orrba -szájba mindent, de elegem van a számolgatásból, meg mindenből...meg a vitaminokból is..., amik tudom :ártani nem ártanak ha szedem őket, de akkor is elegem van abból is...mindenből..puszi
Csibu

Rita írta...

Csibu :( nehogy feladd itt nekem!
pusszancs

Névtelen írta...

Ritus! Olvastalak este, de nem tudtam írni! Teljes döbbenet! Annyira biztos voltam a sikerben, és rettenetesen sajnálom! Pihenjél, semmiben ne hibáztasd Magadat, hiszen Te tényleg mindent megtettél, ez érthetetlen! Sok puszi Neked, és ölelés! Anita

Rita írta...

Köszi Anita:) sok puszi nektek is:) egyszer sikerrel járunk, ebben bízom:)