2012. október 5., péntek

Első UH, 2. ciklusnap



Reggel 8-ra értem az intézetbe, de tiszta őrültek háza volt, még a csilláron is lógtak emberek, annyian voltunk:D (rengetegen voltak ma petesejt leszíváson, ezért kellett sokat várnunk)
11-kor végre bekerültem én is a rendelőbe. Amíg nem jött a Doktor Úr, addig Ibolyával megbeszéltük, hogy ma a ciklusom 2. napján vagyok és nem a 3.-on. Gyors ultrahang után S. doki megállapította, hogy hát igen….szép pcos-es petefészkek. Hurrá. Ezért most váltottunk gyógyszereket, nehogy megint elszálljanak a petefészkeim.

Puregon 100 egységet szúrok mától. (már be is adtam. pik-pak ment, nagyon ügyi vagyok:D) Majd kedden belép a Cetroide is mellé. Mátol szedjük a Doxycyklint is mind a ketten, valamint férjecském a Prednisolont. Jövő hét szerdán megyek megint ellenőrizni, hogy nőnek-e a petesejtecskék. Betadine hüvelkyúp helyett most mást kaptam, a neve: Klion D100.

íme a kis fecskendőm betöltve, szúrásra készen

                                                   

14 megjegyzés:

kretty írta...

Drukkolok nagyooooooon!!!! ;)

Csigusz írta...

Hurra, hurra, hurra! Cukkancs a Puregon Pen, szerettuk mi is. Na jol van akkor jo kis alacsony dozis. Tudod nekem 3 nap 150 volt aztan tovabbiakban 75 es igy is 21 tuszo lett. Jo lesz ez. De bakker a pco?! Ez egyszeruen egy vicc!!! Neked sose volt durvabb dozis, mindig csak rogton masfajta gyogysert irt fel Tuu? Tudom, hogy O a szupper prof, de lehet (i-tenments, hogy szukseg legyen ra), de hogy at keni nezned pl az en dokimhoz, hogy mas szemmel nez rad, erted, frissen. Na de most koncentraljunk erre. Majd Teged mindenkepp olvaslak. Amire visszaerunk, mar le is leszel szivva valoszinuleg :)

Rita írta...

Köszi Kretty:)

Eszter, a pcos-es petefészkem...hát az mindig is ilyen volt. Erre van olyan doki, aki azt mondja ez nem pco (nem olyan gyöngysor szerű ugyanis, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva) csak vannak benne tüszők. szóval most az egy dolog, hogy a doki ezt mondta....remélem lesznek azért érett petesejtek is:)

egy picit egyébként a dózison is váltott tűű, hiszen most 2000-et szedek + a nemtudomi, ami a janumetben van. és 1500-el kezdtem. de tudod, a te dokid is azt írta nekem egyszer, hogy maradjon minden, csak a diétán változtassak....szóval már nem is tudom mi javíthat ezen...talán a terhesség:D
na, pusszancs....és nagyon jó utat;)

Csigusz írta...

Es most meg az is eszembe jutott, hogy.... amit a ciklus elejen tuszokezdemenyeket latnak hat nem tudom... az nem biztos, hogy ciszta, hanem tudod vannak ezek az antralis tuszok, es ezt kimondottan lombik elott nezik es ha vannak ilyenek az jo jel mert vannak keszuldok... de lehet hogy egy profi latja a kulonbseget a tuszo es a ciszta kozott, persze olyan ciszta ami nem ilyen tobb centis. Szoval en ugy latom, hogy ugyanarra az uh felvetetelre az egyik azt mondja hogy cisztaa a msik meg ezt an antralis dolgok, ami egyaltalan nem koros. Meg vagyunk mi love rendesen.... :)

Csigusz írta...

Tessek kisasszony egy kis angol nyelvlecke :) Megyek pakolok tovabb.

http://www.advancedfertility.com/antralfollicles.htm

Rita írta...

Hát meg:D és köszike az infókat. nekem tuti nem cisztáim vannak, hiszen cisztákkal nem kezdtünk volna. ezek csak tüszőcskék, akik majd most jól megérnek:D egyébként a normal ovarian volume-re hasolít az én petefészkem is, szóval nem értem tényleg a dokit...de nem is érdekel:) csak legyen belőle baba, azt kész:) jó pakolást....irigykedek egy picit;)

Csigusz írta...

Na Neked meg mindjart gyerek lesz a hasadban, ugyhogy csitt. Ezt az egeszet csak megnyugtatasnak irtam, mert en az amcsiknak hiszek, ezekben a dolgokban tenyleg jol, es ott nagyon magas a lombik sikerrata, csak kurva draga es nem tamogatjak. Szerintem se cisztas a petefeszkunk, hanem ez a reserve latszodik, amit irnak, arra meg tok jo es kesz :) puszika mar szazadszorra

Rita írta...

;) (egyébként megnyugtattál, de tényleg!) köszike

katief55 írta...

Lányok, lányok, én csak olvaslak Benneteket és ámuldozok, milyen kiműveltek vagytok a témában, felét se értem :)
Rita nagyon szurkolunk Neked, Nektek!!!

Havanna írta...

Drukk innen is!
De miért kell már Doxycyklin? -és férjednek Prednisolon?

Audrey írta...

kicsit lemaradtam a betegeskedésem okán, de most megint vagyok.. na, mi a helyzet?? minden szép, minden jó? tutira! :)

Csiburaska írta...

Drukkolok:))pusszancs!!

Rita írta...

Sziasztok Lányok, köszi a drukkokat:)

Visszatértem a hétvégi szabiról:D

Havanna, nem tudom miért kellenek a gyogyók...tavaly is volt ez két gyógyszer. Nálatok nem kell ezeket szedni? (Én egyébként azért nem szedem a Prednisolont, mert szedem a cukor gyogyót. ha nem szedném, nekem is kellene szednem:()

Havanna írta...

Szia:)
Passz, Mi még sosem kaptunk....de majd a mostani után okosabbak leszünk.
Továbbra is drukk!