2012. április 26., csütörtök

Konzultáció - 2. felvonás


Reggel 8-kor érkeztünk az intézetbe. Elég sokan voltak, a váróba be se fértünk. Kb. 1,5 órát kellett várni, mire bekerültünk. Miközben vártunk hallottam egy csajszit, hogy nagyon örömködve meséli egy másiknak, hogy képzelje el, hogy felhívták múlt hét szerdán, hogy jöhet a beültetésre, pedig a sorszáma szerint későbbi időpontja volt. Hm... Persze, azt azért gondoltam, hogy nem én voltam az egyetlen, akit felhívtak, na, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi történhetett, miért hívogattak be embereket? Így tavaszra elfogytak a lombikozó párok és kell a bevétel?

Na, de visszatérve a konzira. Bementünk, és elmondtam, hogy a következő ciklusban szeretnénk menni a kis fagyikért. Persze borítékolni tudtam volna, hogy Sipos doki rá akar beszélni arra, hogy most azonnal kezdjünk, de mivel Tűű dokival nem ezt beszéltük meg, így kötöttem az ebet a karóhoz, és maradt a következő ciklus indítás.
Így a következő ciklus 1. napján – ami remélhetőleg május 19-20-a körül lesz – elkezdem szúrni magam gonapeptyl-el, aztán becsatlakozik majd az estrimax és az utrogestan is. + az aspirin protect, ami a korábbi trombózisos akcióm miatt kell. A ciklus 14. napja környékén lesz egy ultrahang. Azt nem tudom, hogy tüszőrepesztőt kapok-e, de januárban nem kaptam, így gondolom most se kapok. A beültetés a ciklus 19.-20. napja körül lesz, mivel blasztó eszkimóink vannak:)

Amint hazaértünk, írtam is Tűű dokinak, leírtam neki az intézet véleményét, valamint elküldtem neki a protokollt. Most várom a válaszát, remélem valami okosat kitalál, arra vonatkozóan, hogy mitől is fog nekem 28 nap múlva megjönni. Az intézetben duphaston-t ajánlottak, a 15. naptól kellene szednem 2x2-őt a 24. napig. Tűű doki hétfőn viszont azt mondta, hogy nekem ez nem lenne jó…..remélem tud valami jobb megoldást, és az be is válik.

Jaj, úgy érzem most egy még boldogabb, kiegyensúlyozottabb időszaka kezdődik az életemnek, életünknek. Már csak azért is, mert ma szépet álmodtam: egy 3D-s ultrahang képet nézegettem, amin a mi kisbabánkat láttam….egy kislányt.