2012. május 22., kedd

Lelkiismeret furdalás


Olyan lelkiismeret furdalásom van:( Történt ugyanis, hogy miután végeztem a kozmetikusnál és búcsúztunk, Réka mondta nekem, hogy nagyon drukkol, hogy most sikerüljön a lombik. Én erre mondtam, hogy köszi és hogy mire augusztusban megyek hozzá, remélem már kismamaként megyek...de sajnos hozzátettem: de ha nem, az sem baj...hát dehogy nem baj, már hogy ne lenne az! És hogy miért mondtam ezt? Nem tudom. Azt hiszem azért, hogy ne tűnjek nagyon sérülékenynek, hogy ne sajnáljon senki, ha esetleg nem sikerül.

Amikor októberben beültetés után jöttek barátnőmék meglátogatni, és mondták, hogy most már kismami vagyok, én nem tudtam kimondani. Valahogy félek kimondani, hogy nekünk is sikerülhet, pedig akarom nagyon! Félek, hogy amint beleélem magam, valami történik. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, megőrülők, hogy milyen hülye vagyok.

Minden esetre jó lesz, ha erről leszokok, de rögtön, mert különben az egész terhességemet végig idegeskedem. Pedig ezt nem akarom. Mint már korábban írtam, ki akarom élvezni a babavárás minden pillanatát:) És azért remélem a kisbabánk érti, hogy miért viselkedek így.

5 megjegyzés:

Pocilakóra várva írta...

Teljesen megértelek, mint, mi lombikosok, bármelyikünk...
...Nem vagy hülye, csak félsz...
A hülye én voltam, amikor a saját gyerkőceinkre gondoltam, hideg futott át rajtam...lehet, most megvetni, vagy szánakozni, de magam sem értettem, miért van ez...
Te itt nem tartasz! ...és szerintem nem is fogsz!
Csak gondoltam, megosztom ezt Veled a megvetés/szánakozás ellenére is.

Rita írta...

Nem vetlek meg!
Nehéz dolog ez, és ezt tényleg lehet, hogy csak mi értjük, lombikosok...vagy talán más is. Remélem elmúlik ez a fura érzés egyszer:)

Csigusz írta...

Ismeros gondolatok Ritam. Nem vagy egyedul ebben az elmeallapotban :-). En tegnap a nogyogyaszommal jatszottam ezt le hasonlo modon. Es en sem ertettem magamat, hogy miert mondok ilyet...

Rita írta...

Na jó, most megnyugodtam, hogy más is így érez...vagyis így viselkedik:)
Most már teljesen világos, hogy így védekezünk a kudarc ellen...de ezt a babák tuti tudják, legalábbis remélem:)

Csigusz írta...

Mondjuk en nem csak masok elott, hanem magam elott is...
Amugy persze ket nappal a beuktetes elott jut eszembe, hogy de jo lenne elmenni egyet tancolni egyik este, meg strandroplabdazni egyet, nooormalis?:-) persze aztan rajovok, hogy ropizni, biztos nem szeretnek a kovetkezo egy evben mondjuk, hat a tanc... Ugyse fogok merni ez van :-)