2012. május 29., kedd

Visszaszámlálás indul


A mai nap nem volt egyszerű. 9.30-ra érkeztem az intézetbe. Mikor beléptem az ajtón, már láttam, hogy nem lesz egyszerű, hiszem baromi sokan voltak, alig fértem be. 3, azaz 3 órát vártam, mire bekerültem. Ennyit még soha nem kellett várni. Valószínű a hosszúhétvége miatt feltorlódtak a stimus páciensek + Tanár Úr is egyedül volt orvos. 
Szóval a nyálkahártya 8,5 cm és hétfőn megyünk a babákért:) Reggel 10-kor kell telefonálnom, hogy rendben felébredtek-e, azután indulhatunk is. Addig is az Estrimax adagomat felemelték 3×2-re….asszem Tanár Úr nem volt teljesen megelégedve a 8,5 milivel:( Az Utrogestan pedig csütörtökön indul szintén 3×2-vel.

Egyébként nagyon vicces egy csaj vagyok…minden szupi, mégis kicsit mintha csalódottan jöttem volna el. Nem tudom pontosan megmagyarázni, hogy miért. Talán jobban szerettem volna, ha szombaton lesz a beülti. Annak ellenére, hogy tudtam, hogy hétfőn lesz, a jobb oldali kis Lilypie-met is így állítottam be. + arra számítottam, hogy 9-10 milis lesz a nyálkahártya. Csalódtam picit a 8,5 miatt…de miért is? Valaki pofozzon fel. Légysziiiiiiiiiiii:D

Jaj, remélem felébrednek a kicsikék!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 megjegyzés:

Csigusz írta...

Mar pofozlak is! Es en mit szoljak? A beulti napjan volt 9. Ehhez kepest a doki vidam volt, hogy minden jo 7 felett, es hogy a beagyazodasig ez meg noni fog.
Na en meg hetfon fogok eloszor tesztelni! Biztos felebrednek,de azert drukkolok!

Rita írta...

na, jó...tényleg tiszta hülye vagyok.
csak már én is úúúúgy szeretnék a tesztelésnél járni. most valahogy extra türelmetlen lettem.

ja, és a hétfő az egy jó nap lesz, úgyhogy hajrá + teszt ;)pusszancs

Csigusz írta...

Hehe, erdekes en most olyan nyugis vagyok... Lehet, hogy mar a tapasztalt rokasag teszi. Tudom, hogy nem lesz jobb vagy nem megy gyorsabban az ido, ha agyalok, stresszelek :-)

Pocilakóra várva írta...

Felébrednek! Ez nem kérdés!
Puszi

Rita írta...

Persze, tudom, nekem is le kellene nyugodnom:D le is fogok...vagy nem:D múltkor sem sikerült:))
De tudod mit? Izgulok helyetted is okés? :×

Köszi, Pocolakó...én is így gondolom:)