2012. május 1., kedd

Hétvége


Annyira jó volt ez a hétvége. 

Vasárnap meglátogattak bennünket drága barátnőmék a 6 hónapos pici lánykájukkal, így tudtam picit babázni is:) Jókat ettünk, beszélgettünk, pihiztünk. Nagyon jó volt!

Hétfőn gondoltunk egyet, és férjecskémmel elmentünk biciklizni. Először csak a Margitszigetig tekertünk. Hihetetlenül sokan voltak. Napoztak, sétáltak, futottak, bringáztak…..alig lehetett mozdulni a szigeten:) Így tovább mentünk a Római-partra és még tovább. 5 óra alatt kb. 35-40 km-t tettünk meg. Nagyon-nagyon jó volt. Szikrázó napsütésben, enyhe szellőben…meg is lett a nyári alapszínem.:)
Az ebédem a Duna parton nem volt épp diétás, juhsajtos lángost ettem, fagyival. Na, de ennyi tekerés után igazán megérdemeltem nem? Ezután belógattuk egy picit a lábunkat a Dunába, jó hideg volt a víz, de nagyon jól esett. Hajókázni is akartunk, csak a hajó épp Pest irányába ment, így azt most elhalasztottunk...majd legközelebb hajóval érkezünk és hazafelé bicajozunk.

Imádok egyébként biciklizni. 2-3 éve kaptunk szüleimtől 1-1 bringát és azóta szinte mindig, mindenhová, tavasztól-őszig ezzel járunk…én esőben is inkább biciklivel megyek, mint BKV-val. Ennél jobb sportot el sem tudok képzelni. Annyira jó érzés suhanni a városban. Persze a szmog annyira nem jó, de a szabadság érzése annál inkább:)

Nincsenek megjegyzések: