2013. szeptember 23., hétfő

A helyzet változatlan



Sajnos. Az a valami köszöni, még mindig jól van odabenn:( Kaptam két uh képet, a hátlapon a következő szöveggel:

Prof L.Á !
Kérem véleményedet az uterusban látható "képlet"-ről. ET-t tervezünk. Lehet?
üdvözöl: F.V.

Ezzel a papírral kell elmennem a sövényt műtő dokihoz. Szerdán 16:50-re kaptam időpontot.
Arra azért felhúztam a szemöldököm, hogy ezzel a valamivel a méhemben Tanár Úr lehetségesnek tartja a beültetést. Amikor kérdeztem tőle, hogy az hogy lehet, hogy ezt nem vették észre a júliusi tükrözésen, azt mondta, hogy lehet, hogy belülről nem látszik. Ebben azért lehet valami, ugyanis ha a méh üregében lenne az a (elvileg) folyadék, akkor az már rég kifolyt volna, hiszen az látszik, hogy nem ciszta. És egyébként meg tényleg olyan, mintha a méh falában lenne. 
Kicsit sem vagyok szomorú...ááááá.


Berajzoltam, valahogy így helyezkedhet el ez a folyadék a méh falában. A piros amorf akar lenni a folyadék. Szóval nem méhen kívül van, az tuti. Az sztk-s doki azt írta anno az uh képre, hogy az utreus fundus-nál van. De belül. (Ezt már nem írta rá, csak látszik az uh képeken.)

9 megjegyzés:

Csigusz írta...

Bakker. Nem hiszem el... Nehogy nyerits, mert nem szeretnem ha allatorvosi lova valjal. De ha a falaban van azt asszem adenomanak hivjak, jo indulatu de fura, hogy Forgacs nek tudja egyertelmuen megallapitani. Hat akkor Szerda...

Rita írta...

Adenoma? Na, az még hiányozna...szerdán talán többet tudok :(

Heniiii írta...

A francba Rita :( A kisebbik rossz, hogy hátha kívülről van a falán. Hasi MR, CT-vel ez nem deríthető ki pontosabban, a dokid vajon tudná erre a választ? Ha ez célravezetőbb lenne, valakitől kellene azonnali beutalót szerezned. a Raditec-nél a maximum ár is 40 ezer Ft, ha beutaló nélkül medence és teljes hasi uh lenne, de ez esetben lehet, a medence is elég lehet huszonezerért: http://raditec.hu/ct-mr-vizsgalat-dijak/ Remélem, ártalmatlan a dolog, puszillak!!!

Rita írta...

Na, ezek nagyon jók, amiket írtok. Adenoma nem hiszem, a feketesége miatt, de rákérdezek. Az Mr-re is. Jó ötlet! Köszi Heni:)

Heniiii írta...

hátha-hátha! az előbb véletlenül teljes hasi uh-t írtam, de ct-re gondoltam, hogy ha nincs beutaló, akkor 40 e Ft körül van.

Csigusz írta...

Nezd meg az Euromedics arlistajat is a Mammutban vannak.

Audrey írta...

Hát, ez nem vicces már :(

Névtelen írta...

Jaj Ritám :-( viszont Ct-t ne, csak ha nagyon indokolt!!!! Utána nem lehet lombikozni 3 hónapig min.
H.

Rita írta...

Köszi H., észben tartom mindenképp.