2013. augusztus 5., hétfő

Megkérdeztem



Szombaton, miután megírtam a legutóbbi bejegyzésem, elhatároztam, hogy írok az endó dokimnak a családinet.hu-ra és megkérdezem, hogy mizu ezzel az 1-es érték a legjobb a TSH-nál a teherbeeséshez dologgal. Egyszer kérdeztem már így tőle és másnapra válaszolt is, ezért gondoltam, ha szombaton írok neki, hétfőre tuti meg is kapom a választ. A legnagyobb meglepetésemre már tegnap délelőtt írt, pedig vasárnap volt...hogy milyen kis lelkes ez a doki:) Na, azért persze nem konkrétan a kérdésemre válaszolt, de lehet, hogy én kérdeztem hülyén. Bár szerintem nem!

Szóval ezt írtam neki:
Kedves Doktor Úr!
A Doktor Úr betege vagyok, látta már eredményeimet. Lassan lombik programra készülünk és sok helyen hallom, hogy teherbeeséshez az 1 körüli TSH érték a jó. Mi a véleménye erről doktor úrnak? Most kicsit félek, hogy pont a beültetésre romlik el. Bár, eddig számtalanszor néztek már nekem ths szintet és 95%-ban 1,5 körüli értéket produkáltam.
Novembertől márciusig 2×100mg szelént, márciustól 1×100mg szelént szedek.

2012.11-i eredményeim: (itt)
(ide persze beírtam neki az eredményeket, de ide most csak hivatkozok, hogy azért lássátok)
2013.06-i eredményeim: (
itt)

Előre is nagyon szépen köszönöm válaszát, tisztelettel: VRita

És a válasza:
Tisztelt VRita!
Amennyiben a leleteiknek hinni lehet, akkor ezek jók és belevághat a lombik programba.
Bízom benne, hogy egy új baba képével gyarapodhat azoknak a száma, kikről már lemondtak...
Mellékelem a tablóról készített fotot. 

...és ezt a fotót mellékelte:   



(Ez a tabló a kórházban volt az irodája falán. Kár, hogy elbocsájtották onnan, így már csak a magán rendelőjébe lehet menni hozzá. De remélem, a mi gyerekünk képe is ott díszeleg nemsokára:))

Úgyhogy én hiszek neki, jók az eredményeim és kész. Azért írtam még egy emberkének ezzel kapcsolatban, ha válaszol, azt is megmutatom nektek ;)
Ja, és ez az endó doki mindig azt mondja, hogy biztosan túlzottan stresszelek ezen a dolgon. (ugyebár a múltkor nyomogatnom kellett ott nála azt a stressz mérő készüléket is) Van benne valami. Túl jól akarom csinálni, azt akarom, hogy minden szuper legyen. El kellene engednem, aztán minden megjavulna állítom. Nem kéne, hogy betegség tudatom legyen, de már van, mit lehet tenni. A cirtomfű teát kellene rendszeresen innom, talán akkor lenyugodnék. Bár, ha jól tudom az inositol is segít ebben :)

5 megjegyzés:

Popi írta...

Tudom, hogy mindent meg akarsz tenni, mindent a legjobban csinálni. Bármit teszel, hidd el, hogy a legtöbb, amit csak tehetsz! Nem rajtad múlik!

Bejus70 írta...

Ritu, áálatijófej ez a doki! :) Még akkor is, ha ilyeneket mond, hogy ne görcsöljél rá ennyire! :P Nézegessed a képet és R A J Z O L J Á L !!!
(A citromfűtől baromi jól alszom.)

Havanna írta...

Akkor most már tessék megnyugodni (amennyire lehet) és újra a mosolygós Ritának lenni!
Ezt a citromfű teát lehet ki kellene próbálnom most már.

Heni44 írta...

Ne legyen betegségtudatod, hiszen nem vagy beteg és kevés embert ismerek, aki ilyen egészségtudatos, mint Te vagy és ilyen kitartó és fegyelmezett és egyébként is :-):-)
Lehet ezt a lombikot minden mindegy alapon kellene csinálni, de ez úgysem lehetséges, mint tudjuk :-):-):-)

Rita írta...

Ezekért a szép hozzászólásokért érdemes blogot írni :) köszönöm!
Beus, tényleg. A rajzolás abba is maradt. Pedig meg akartam csinálni azt a méhes sorozatot. Hm....eljön az ideje biztosan :)