2013. augusztus 20., kedd

Internetes kontroll



Csak nem bírtam ki, írtam a dokinak ezzel a hízással kapcsolatban. Viszont az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ma reggel 54,5 kg-ot mutatott a mérleg (tegnap 55,9 kg. jaj nekem)...lehet, hogy a mérleg sz@rt be? Bár tuti nem, hiszem látom a változást nagyon. A csípőm konkrétan 2 cm-t lett szélesebb. Na, de nem siránkozom, mert még azt hiszitek, hogy hízok itt 3 kilót, aztán már pánikolok. Jó, végülis kicsit így van, de nem a kinézetem zavar tényleg.

Szóval írtam a dokinak és megint extra gyorsan válaszolt:
"Ne legyen elkeseredve! Eredményei jók, elhízottnak nem tekinthető. Amennyiben a testsúlya növekedne, akkor kis dózisú Meforalt (kezdetben 500 mg/nap, majd 7 nap múlva 2x500 mg) később szedhet. A diéta folytatását indokoltnak tartom" 

Ez a válasz azért picit megnyugtatott. Van is itthon két bontatlan doboz Meforal. De egyelőre nem szedem be, holnap megyek a nőgyógyászhoz nyálkahártyanézésre és megkérdezem, hogy mi a véleménye. Lehet, hogy a következő lombikot megpróbálnám Meforál nélkül.
Valószínű egyébként sokat számít a súlygyarapodásban a Estrimax, az, hogy nem jön meg már mióta és igen, lehet, hogy vizesedem is. Mindenesetre a következő menstruációt megvárom, hátha akkor visszaáll a rend.

ui.: ma voltunk picit augusztus 20-ázni és ettem mindkét ország tortájából, ennyi kis glutén nem árt alapon. Hát, nem ájultam el egyiktől sem. A cukor mentes egyáltalán nem ízlett, a grillázs meg irtó édes volt.
Na, de a lényeg, amiért mindezt leírom. Miután megettem fél, extra édes grillázs tortát, kezemben a félig elfogyasztott hosszúlépéssel (rozéból), beültem vércukrot méretni az egyik sátorba. Kb. fél óra telhetett el a tortaevés után. Picit féltem, hogy kiakad majd a mérő, hiszen cukrosat már ősidők óta nem ettem, manapság meg aztán pláne. Az eredmény: 5,7 mmol/l :) hurrá

6 megjegyzés:

Bejus70 írta...

Szija, Rita! Elsőre nekem is az ugrott be, hogy valami miatt visszatartja a szervezeted a vizet. Holnapi nyh-ra rettenetesen kíváncsi vagyok, hátha-hátha volt közben pé-d és akkor meg is lenne a vizesedés oka! (laikusságomért ismét elnézést)
Ugye szép barna vagy egyébként meg?

Rita írta...

Peteérésem tuti nem volt Beujus, a hőm meg sem moccan...na, de holnap okosabb leszek én is :)

Ahha, néger :D

Csigusz írta...

Na ezek jo hirek. Kivancsi vagyok nagyon a holnapi bekukkra.

Kati írta...

Szia! Én egy zugolvasó vagyok, már nem is tudom, hogy jutottam ide. Szorítok nektek, hogy teljesüljön az álmotok.
Azt megkérdezhetem, hogy miért nem szeretnél Meforált szedni lombik alatt? Biztos írtad, de most nincs erőm visszakeresni, viszont érdekelne.

Heni44 írta...

Hát nem vészmadárkodásból, de nekem a 3. lombiknál nem volt Meforál és az volt a legszarabb stimu és petesejtszámban is. Viszont én hozzád képes Miss Röfi vagyok, úgyhogy a Te életmódoddal és a mozgással még az is lehet, hogy jó lesz :-):-)

Rita írta...

Nos, mától utrogestánozok 10 napig. Meglátjuk hogyan folytatódik azután a történet.
Meforált nem kell szednem, asszondja ez a doki is. Sőt, meglepetésemre, örültek, hogy nem szedem...hm. Legközelebb nekem egyébként nem stimus lombik lesz, úgyhogy a petesejtek minőségén ez már nem változtat:)

Kati, nem írtam. Igazából nem nem szeretnék szedni, csak valahogy azt gondoltam, hogy 3 lombikon át szedtem, most kipróbálnám Meforál nélkül:)

Ja, és kaphatok én is progi szurit...nem értem, hogy ha ez ilyen egyértelmű, akkor miért nem kaphattam eddig is ezt.