2013. augusztus 28., szerda

Hírmorzsa



Nem nagyon jövök mostanában hírekkel. Most is csak egy szösszenet az elmúlt egy hónapomból:

3 hete szedem az ösztrogént és a progeszteront, hogy végre megjöjjön. Utolsó mentruáció: 2013.04.17.!
Mai ultrahang 3 azaz 3 mm nyh-t mutatott. És van még egy kis meglepi is. Valami szabálytalan alakú folyadék, ami egészen a méh faláig terjed. Íme:


Ez 3 hete még nem volt ott! Most abban sem vagyok biztos, hogy lehet-e egyáltalán valaha gyerekem. Kb. egy hét múlva újabb ultrahang. 
Most fordult meg először a fejemben (na, jó biztosan gondoltam már rá korábban is, de valahogy a remény erősebb volt mindig), hogy feladjam...

23 megjegyzés:

Anett_1 írta...

Óh, Rita, nem is tudom mit mondjak.... :( Pedig akkorát dobbant a szívem, mikor megláttam, hogy egy uh fotót hoztál.
Ölellek!

kretty írta...

A Doki mit mondott, mitol lehet???

Popi írta...

Nekem is kikerekedett a szemem az uh kép láttán, aztán gyorsan olvastam is a hírt. :( Csak mondanak valami, hogy mi a fene ez!?

CsaládiKuckó-Anita írta...

Az én szívem is hevesebben vert, ahogy láttam az UH fotót. Hát sajnálom :( de mégis mi ez? Doki mit mond?

Rita írta...

Jaj, ne haragudjatok, lehet hülyeség volt uh képet feltennem :(
Nem tudni mi ez és mitől. Valòszìnű, hogy nem vér, hanem valami savò. Jövő héten, ha esetleg megjön, akkor meglátjuk, hogy eltűnt-e. Ha nem jön meg, nem tudom mi lesz...lehet, hogy újabb tükrözés. :'(((((((

Bejus70 írta...

Jaj, Rita, olyan nagyon haragszom miattad és tudom, hogy nem fogod feladni, nem olyan fából faragtak Téged! Akkor is szülsz egy gyereket, akkor is, ha most ezt a rohadtszarhelyzetet éled meg. :(
Gondolok veled sokat.

CsaládiKuckó-Anita írta...

Nem lehet hogy azok a gyógyszerek, amiket 3 hete elkezdtél, okozták ezt?
Nagyon kiváncsi vagyok, mi lesz a következő UH-n!

Rita írta...

:) Ó, Beus. Legyen igazad!

Anita, nem tudom. Ösztrogént és progit máskor is kaptam már. Soha nem volt ilyen tünetem tőlük. Vagyis inkább csak az ösztrogén (Estimax) lehet a ludas, mert a progit még csak most kezdtem...és ez a folyadék már egy hete is ott volt, csak kevesebb.
Viszont, ha valóban az Estrimax hatása, akkor nem tudom mi tudná kiváltani, van más ösztrogén gyógyó is? Vagy a nagy ösztrogén löket? (bár csak 2-őt szedek/nap) Nem tudom. Majd ezeket mind megkérdezem a jövő héten. Csak lenne már egy hét múlva!

Rita írta...

Mondjuk az Estrimax mellékhatásai elnézve, akár attól is lehet. Van pl: méhdaganat, végtagödéma...nekem meg lett méhödéma. Feltaláltam egy új mellékhatást. Hurrá:(

Rena írta...

Rita!

Ne képzelegj kérlek új tünetekről! Reméljük a mensivel távozik ez is. De jövő héten a dokival mindenképpen beszéld meg a felmerülő kérdéseidet is.

Rita írta...

Nem képzelgek Rena, hiszen ott van, látod:'( De reménykedem én is nagyon, hogy semmi komoly és távozik! A méhödéma csak amolyan vicc féle volt. Már amennyire most kedvem van viccelődni:s

Audrey írta...

Nem értem ezt a folyadékot.. az egész méhben, vagy ciszta, vagy mi? És mitől? :(

Rita írta...

Tuti nem ciszta Audey, mert azt senki nem mondta eddig. Gondolom azt azért felismerték volna. Elég szabálytalan ez a folyadék, szóval szerintem ilyen hártya szerű nincs körülötte.

Névtelen írta...

Elfogtűnnielfogtűnnielfogtűnni, mert el fog tűnni. És kész. Hajrá Ritám!!!
ETAMA

Csigusz írta...

Vazze! Egy hetet adok neki... De nem ertem miert nem reagalsz a gyogyszerekre...

Heniiii írta...

Ne adjuk fel, jó? :) lehet, hogy hülyeség, de a M. tabletta elhagyása nem okozhat a hízás mellett folyadékfelhalmozódást is? Érzed egyébként? Fel fog szívódni hamar, ebben biztos vagyok! Puszillak!

Rita írta...

:( én sem értek semmit Csajok.
A súlygyarapodásom azóta visszaállt az ilyenkor megszokott normál +2 kilóra szerencsére és talán ez a folyadék nem a gyogyó abbahagyás után két hónappal lenne csak ott. Tuti az ösztrogén. Ha tényleg így van, akkor viszont ha abbahagyom, el kell múlnia!!!! Ma hívom a sövényes dokit.

Estsanatlehi írta...

Én azt nem értem, hogy mért nem képesek neked egy rohadt menzeszt csinálni végre?! Lombiknál jól felépül a méhnyálkahártyád, tehát meg van rá a módszer - akkor mi a francért adnak most másfajta gyógyszert? Mert oké, nem akarnak az igazi stimus lóadaggal bombázni, ha nem muszáj, de hát az sem sokkal jobb, ha ezt a gyengébbet szedegeted itt hónapokig, ami nyilván nem hosszútávra lett kitalálva... :/

Rita írta...

Én sem értem. :( És aki műtött doki sem tud okosabbat mondani, mint, hogy várjuk meg a mensit...

Névtelen írta...

ezt Én sem értem...Re remélem a legjobbakat Rita!

Csibu

Heni44 írta...

Én is azt gondolom, amit Est. Egyszerűen nem értem, hogy hogy nem tudnak mensit csinálni !!!!!! Remélem eltűnik az a szarság onnan, de méginkább, hogy megmondják, hogy miért és mi miatt került oda!

Névtelen írta...

Szia Rita, nekem a provera es a dhea hozhatta meg 10 nap szedese utan a 74. napon. Adel

Rita írta...

Köszi Heni, Csibu :)

Szia Adél:) A 74 nap sem semmi. Meglátjuk nekem megjön-e a jövő héten. Ha nem, valami mást kell kitalálnia dokiknak! De köszi az ötletet!