2013. május 5., vasárnap

Itt vagyok, itt vagyok

Régen jelentkeztem...


de valahogy most nincs semmi a fejemben. Számolom a napokat, vágom a centit, várom a műtét utáni konzultációt, majd Parádfürdőt. De csomó mindent várok még. Pl. a jövő héten szinte minden napra jut valami: kozmetikus, pszichológus, német óra, blogos tali (persze ezt várom a legeslegeslegjobban!), lesz joy napok is, oda is el szeretnék menni vásárolgatni. Szóval a jövő hét gyorsan elrepül majd. Azután pedig már itt is a 15-e:) Remélem mindent rendben talál a doki, és beleegyezését adja Parádfürdőre. Na, akkor pár nap alatt ezerrel készülődhetek a 21.-ére:)
 
Várom már azt is, hogy végre mozoghassak. Tavaly is májusban kattantam be, érzem, hogy így lesz ez most is:) A paleotól kezdetben nagyon erőtlen, fáradékony voltam, ezt szerencsére mára már nem érzem, úgyhogy belekezdek hamarosan a futásba és insanity-be. Szeretnék felszedni egy kis izomzatot (főleg karra) és leadni egy kis zsírt (főleg combról). Persze tuti fix, hogy az izom a combomra jön majd, a zsír pedig a melleimtől tűnik majd el...ez van:D



4 megjegyzés:

Audrey írta...

Jó, h itt vagy megint :) még érzel dolgokat, vagy mâr nyoma sincs a műtétnek? azért ez nem volt olyan semmiség, mint azt feltünteted, szerintem.. nem kell hősködni! :)

Rita írta...

Érezni nem érzek már semmit (leszámítva, hogy a múlt héten volt azért két nap, amikor görcsöltem). Tünetem azonban van még: kell a betét:( nem vérzek, más van, de remélem most már ez is elmúlik hamarosan:) Igyekszem azért kímélni még magam, legalább a kontrollig:)

Unknown írta...

Orulok , hogy ujra olvashattam az irasod.Remelem,hogy minden rendben lesz a vizsgalaton es jol kipihened Magad Paradon. Puszi vera

Rita írta...

Jaj Vera:) Én örülök, hogy olvastok és hiányoltok:)))) Köszönöm! Sok-sok puszi:)