2013. február 26., kedd

Sűrű március, gyógyulós április




Sűrű lesz ez a március, és én nagyon várom már, mert valahogy érzem, hogy szuper lesz. És különben is...jön a tavasz, úgyhogy végre futhatok, biciklizhetek :))))

Igaz még február van, de a programok már most elkezdődnek. Pl. egy laza kis program a holnapi kolonoszkópiám. Géza ma volt. Miután végzett, azt mondja:
G: Végig fenn voltam, de egyáltalán nem fájt, nem éreztem semmit.
R: Hát akkor pedig aludtál édesem, mert ezt nem lehet nem érezni:DDD
G: Hm, most, hogy mondod, fogalmam sincs, hogy jöttem ki a vizsgálóból.
Szóval neki hatot a szer, amit beadtak….remélem én is elalszom holnap a vizsgálat alatt:D

Pénteken megyek az endokrinológushoz (Havanna, nehogy elfelejtsd megírni a kérdéseid), aki valószínű a jövő héten el is küld vérvételre. Legalábbis remélem, hogy a 18 ezer forint konzultációs díjat nem hiába fogom kifizetni:s Március 6-án (ha addig sem jön meg) megyek ultrahangra, ahol megkukkoljuk, milyen vastag a nyh. Ha vékony, akkor 12-én méhtükrözés:) Ha vastag, akkor várunk Piroskára, és majd március végén lesz a tükrözés. Közben (március 19-én) még a gasztróra is visszamegyünk konzultálni egyet. Kíváncsi leszek mit mond a doki a pozitív leleteimre. Természetesen márciusban is meglesznek az állandó programjaim: kéthetente pszichológus és reflexológus.


Na, és amit a leges legjobban várok, az tulajdonképpen az április. Ancsi hatására ugyanis elkezdtem intézni Parádfürdőt. Tudjátok milyen vagyok, nekem mindig minden azonnal kell…a türelmetlenségem sajnos nem javult:D De olyan jó lenne, ha összejönne. Ma beszereztem a beutalót a nődokimtól, majd gyorsan el is küldtem az ottani nőgyógyásznak email-en. Most várom a válaszát:) Úgyhogy lehet (nagyon szeretném), hogy áprilisban lelépek egy hónapra gyógykezelni…..jupiiiiiiiiiiiiiii Hogy fogtok hiányozni. Mire hazaérek, remélem csupa jó és örömteli hír fogad majd!!!!!!

Na, túl előre rohantam…de azért jó kis programok, igaz?

7 megjegyzés:

Csiburaska írta...

Úristen mennyi minden jó dolog, mind tele tele energiával,mint Te:))örülök hogy ilyen sokoldalú vagy:)puszkány:)

Audrey írta...

Szorítok érted holnap, hogy Te is békésen végigszenderegd a vizsgálatot! Majd posztold, mizu parádfürdővel! :)

Csigusz írta...

Igen, en is kivancsi vagyok. Atkuldheted mailben is amit Ancsi irt Neked. :-)

Heniiii írta...

Szorítok, hogy ma neked se fájjon a vizsgálat, hogy ne is emlékezz rá! Sok puszi!

Rita írta...

Köszi Lányok, beszámolok mindenről, ígérem:)

Heni44 írta...

Szorítok a vizsgálathoz, de kemény vagy!!!!!!! :-):-) Nem lesz semmi baj :-):-)

Névtelen írta...

Ritus! Jaj, a mai program elég rosszul hangzik! Szorítok, hogy Te se emlékezzél rá, és ne érezzél semmit! Puszillak: Anita