2013. január 10., csütörtök

Most csak képek az estéről














9 megjegyzés:

Heniiii írta...

juj de jól néznek ki :) hihi, én is Frosch-sal mosogatok :)

kretty írta...

Mikor lesznek már receptek, én nagyon várom! ;)

Rita írta...

Igazad van Kretty, bocsika....mindig csak ígérgetek. Na, de jövő héttől vannak terveim a bloggal kapcsolatban, úgyhogy akkor jönnek a receptek is okés?

Csigusz írta...

Ritam! Istenien nez ki! Eljen a bekas termekcsalad, es igen muffin receptet kerunk szepen :-)

Névtelen írta...

Nagggyon étvágygerjesztő! ;-)
ETAMA

Anita írta...

Majdnem egyforma konyhánk van! :) Na jó ez azért enyhe túlzás, de a munkapult stimmel és a csempe is majdnem, nálunk kicsit szélesebbek a csokikockák. ;)

A receptekre én is kíváncsi vagyok, most valamiért megnőtt a zöldségek iránti érdeklődésem az utóbbi napokban. Bár ha jól sejtem, itt a muffin a lényeg...

Rita írta...

Csajok, azt kell mondjam, hogy a zöldség sokkal finomabb lett, mint a muffin:D A legfinomabb muffin receptem eddig a narancsos-csokis volt, azt megtaláljátok a korábbi bejegyzések között, de címkézek majd, és akkor könnyebb lesz;)

Molnár Ilonka írta...

Épp írni akartam Neked, hogy nekem a zöldségek miatt csorog a nyálam! :)
Én meg vettem miattad gyümölcscentrifugát, és azóta nem is tudom én hogy tudtam ezek nélkül a levek nélkül élni! (Írtam róla bejegyzés is) Tudom hogy te nem ezt használod, de végeredményben mindegy is, hogy hogyan jutunk a gyümölcslevekhez. Az a fűpor vagy micsoda, amit bele szoktál tenni, az micsoda, és honnan veszed? Én is várom a recepteket! Puszi!

Rita írta...

Örülök Bijou, hogy tudtam jó ötletet adni;) Én a Zöld Forrás által forgalmazott Búzafű és Zöldárpa italport használom. Szerintem a legtöbb bioboltban megtalálod, tuti lehet kapni Genfben is:)pusszancs