2013. január 5., szombat

KöszönömSzombat:)



a szerelmet és biztonságot ♥ a reggeli napsugarakat ♥ a szülinapi ebédet ♥ a kedves barátokat ♥ a tegnap esti vicces pillanatokat a férjecskémmel (sikiztünk a nappali közepén, meg bohóckodtunk:D) ♥ hogy egy ici-pici 5 hetes fiúcskát dajkálhattam ♥ a házi szemöldök festős készletem

Nagyon sokat gondolkozom mostanában a blogon. Már írtam többször, hogy nagyon megváltoztatnám a dizájnt. Azt hiszem ennek most már tényleg eljött az ideje, úgyhogy megcsináltam. Egyelőre még ízlelgetem….ki tudja, pár nap múlva tetszik-e.
Az az igazság, hogy nem csak a láthatót szeretném csinosítani, hanem azt hiszem a tartalmat is. Persze nem vagyok egy nagy író, se nem túlzottan tájékozott mindenféle témában, tehát csak arról írnék, mint eddig is…vagyis azért talán majd másról is, de ez egyelőre még csak vágyakozás. Egy dolgot azonban biztosan tudok, hogy egy vágyam van: adni, adni és adni:) Megmutatni, inspirálni, segíteni.

8 megjegyzés:

Heniiii írta...

klassz ez a friss design a színes témaképekkel, és édes ez a ff mosolygós kép rólad :)

Rita írta...

kösziiiii:)

Audrey írta...

Jó az új sablonod! :) megnyugtató.. teccik :) és SZUPER a képed!!!

kretty írta...

Én egyből a bakancslistára kattintottam...:-) Kíváncsian várom! Amúgy nagyon inspiráló a blogod, nekem sokat segít! :-)

Rita írta...

Köszönöm Csajok:)

Anett_1 írta...

Milyen szép vagy... és ez az új design! :) Nagyon tetszik, jó itt nálad!

Névtelen írta...

Ó, ez tetszik! Igazán üdítő betérni hozzád! S hogy még az arcod is adod!
Valamelyik reggel olvastam egy blogon, hogy a legnehezebb dolog önmagunkat felvállalni s tegyünk azért, hogy legyen ilyen felvállalós pillanatokkal teli az évünk. Te elindultál és terelgetsz ezzel engem is. Köszönöm!

Rita írta...

Ha ilyen szép üzeneteket kapok Tőletek, akkor naná, hogy érdemes felvállalni magam;) köszönöm:)