2013. január 3., csütörtök

Köszönöm...



a napsugarakat, amelyek a bőrömet simogatták a délelőtti gyaloglás közben ♥ a szerelmes telefonbeszélgetést a férjecskémmel ♥ a finom, édes pomelót ♥ az új kabátom, amit ma is felvehettem ♥ egy édes történetet, amit reggel olvastam, így feldobta a napom ♥ a késő esti tornát, ami remélem jót tesz az iszonyú izomlázamnak ♥ a parfümöt, ami talán az enyém lesz egyszer ♥ a boldogságot és a nyugalmat ♥ a reflexológusnak, hogy olyan jól "megkínzott" ♥ a vicces villamos vezetőnek, hogy vidámmá tette az utazást

Andi által ajánlott blogokban láttam ezt a példát, hogy leírják a lányok, hogy aznap mit szerettek a legjobban. Ez annyira jó ötlet szerintem, hogy gondoltam én is meghonosítom a sajátomon:) Ez pont bele is illik a 28 napos hála tanulásomba (a program szerint most reggelente kell 10 dolgot leírnom, amiért hálás vagyok) , amit persze a 28 napon túl is gyakorolni akarok, szóval jó lenne ezt szép hagyománnyá tenni, és minden nap, vagy legalább egyszer egy héten leírni, hogy miért vagyok hálás, mit szeretek, miért tartozok köszönettel.  Lehet, hogy képeket is hozok majd, mint ahogy azt a blogokban láttam (lásd. az általam olvasottak között). Jól lekoppintom őket ez tény, de úgy megtetszett...na jó, lehet, hogy majd újítok valamit:)

Olyan érdekes egyébként, hogy tényleg mekkora ereje van ennek a dolognak. 3 napja olvasom a könyvet (A varázslat) és csinálom a feladatokat és olyan nyugalmat, boldogságot, szerelmet és csupa jó dolgot érzek. Napjában többször mondok köszönetet, hol kisebb, hogy nagyobb dolgokért és ez boldoggá tesz. Utazom a villamoson és az veszem észre, hogy mosolygok....na, jó ebbe a vicces villi vezető is besegített.

Ma elhatároztam, hogy részt fogok venni egy teljesítménytúrán. Már ki is néztem magamnak egyet. Egyelőre "csak" egy 24 km-eset. Ki tart velem? Azt is elhatároztam, vagyis remélem, hogy lesz új munkahelyem is hamarosan. Muszáj! Az írta a horoszkóp a skorpióknak a 2013-as évre, hogy az új munkahely a barátaink által jön majd.....szóval:D

6 megjegyzés:

Audrey írta...

ez jó szokás lehetne, ha minden nap összegeznénk mindannyian, miért lehetünk hálásak. túl gyakran elfelejtjük, vagyis én személy szerint biztosan. Majd jövök hozzád, és fejben én is megpróbálok összeszedni párat minden nap! :)

Rita írta...

Juj, de jó Audrey:) köszönöm, hogy velem tartasz;)

kretty írta...

Én meg köszönöm Neked, hogy ilyen szépeket írsz! :)

Névtelen írta...

Akkor most én koppintok Rólad. :-) Én is azzal fogom kezdeni a bejegyzéseimet, hogy miért vagyok hálás. Irtózatosan tetszik a dolog, mert olyan pozitív. ;-)

ETAMA

Csigusz írta...

Ez nagyon szep! Eljen a pozitiv gondolkodas. :-)

Rita írta...

Lehet követni, de tényleg;)