2013. január 4., péntek

HálaPéntek:)



Köszönöm....hogy reggel volt erőm és kitartásom a futáshoz a tavaszt idéző madárcsicsergést a friss szellőt az arcomon a délelőtti mese tanulságát a szuper színes és szuper finom ebédem a narancssárga lakkom hogy 5 fagyasztott embrió várja, hogy a szülei lehessünk a mosógépemnek, hogy helyettem dolgozik a szívemet melengető hozzászólásokat itt a blogon hogy a piacon olyan kedves volt a savanyúság árus néni a finom fehér és vörös borokat, amiket a vacsihoz fogyasztottunk

Az az igazság, hogy így este sokkal könnyebb összeszedni, hogy miért vagyok hálás. És jobban is szeretem, hiszen olyan jó átgondolni a napom és felidézni a legszebb pillanatokat, gondolatokat:)

Azon is gondolkoztam ma, hogy milyen érdekes, hogy csomó mindenre most, így 33 évesen értem meg. Pl. arra, hogy fessem a körmeim, vagy, hogy legyen egy parfümöm….eddig valahogy nem találtam meg az igazit. Mindegyik idegesített, sőt szabályosan rosszul lettem 5 perc után. De most találtam többet is, ami nagyon tetszik, és végre van egy nagy kedvencem is:) Érdekes módon mostanság többször ittam bort is, ma is ittunk a vacsihoz. És ízlett, pedig én abszolút anti alkoholista vagyok amúgy, egyszerűen nem szeretem (vagy nem szerettem?) az alkohol ízét.

Szóval azon tanakodom, hogy ha így beértem ezekben a dolgokban, lehet, hogy az anyaságra is megértem már?

4 megjegyzés:

Audrey írta...

Éljen a felnőtté válás! :) Lehet, hogy ez hiányzott neked, és lassan (gyorsan!) sínre kerülsz! :)

Rita írta...

Igen valószínű. Gyerek voltam én még sok mindenhez. Na, de majd most:)

Névtelen írta...

Nagyon jó volt olvasni a hála-listádat, további sok örömet az önmagadra találáshoz és hajrá az anyasághoz! Üdv: Timi

Rita írta...

Köszönöm Timi:)