2013. január 23., szerda

H2 kilégzéses teszt - I.



Megvolt a mai H2 tesztünk. Gyorsan csináltam az eredményekről egy táblázatot. Érdekes összehasonlítani Géza és az én értékeimet. Ma elvileg laktulózt (valami cukros lötyit) ittunk, holnap jön az igazi laktóz. Az értékek (az internetes oldalak szerint) 20 felett kórosak....remek.


11 megjegyzés:

Csigusz írta...

Na remek! Velem csak laktozt itattak. Valami magyarazat nem volt hogy mi a fene ez?

Rita írta...

Nem, de tényleg valami cukros lötyi volt tényleg.(azon gondolkoztam ott, hogy jó lett volna, ha viszek magammal vércukormérőt, hogy megnézzem hogy reagálok:D) Elvileg az emésztést nézték ezzel. Hm...

Rita írta...

tényleg-tényleg :DDD

Névtelen írta...

Ez nem jó hír. :-(
Valahol olvastam, hogy laktózérzékenységnél nem mindegy, hogy mit használnak stimunál, sőt még a kismama vitamin sem mindegy. Lehet ez lesz a kulcs mindenhez? ;-)
ETAMA

Havanna írta...

Ezt mennyire veszik figyelembe a teljes kiértékelésnél? Mert így tényleg nem néz ki jól:( ...de nézzük a jó oldalát, hogy legalább ez is kiderül!

Havanna írta...

Te Rita, szerintem amúgy Veletek azért dupláznak, mert szimpik vagytok:D
Nálunk is egyszer itatnak lötyit.

Rita írta...

Köszi Etama és Havanna a hozzászólásokat;)
Meglátjuk a holnapi eredményt. Ebből egyelőre én azt szűrtem le, hogy a vékonybelemnél van valami. De a doki majd kiokít erről...bár majd csak márciusban jutunk el hozzá:(

:D ááá, nem hiszem, hogy a szimpiség miatt iszunk 2x. Biztosan orvosa válogatja, hogy mit néznek meg.

Gigi írta...

Nekem is csak egyszer kellett innom és rögtön a laktózost. Az értékeim 2-3 között váltakoztak. Nálam ez sem jött be... :)

Rita írta...

Én is örülnék egy kis negatív eredménynek már végre:D

Heniiii írta...

nekem is ezt a vizsgálatot meg kellene ismételnem, mert egyszer az egyik löttyre egész délelőtt 0 értéket mutatott, a másik lötty másnap már vmilyen értékeket. sajnálom, hogy akkor nem néztem utána, melyiknél mennyit, de azért szorgosan kerülöm a laktózt, ami persze tényleg benne van sok vitamin, gyógyszer alapanyagai között is ám. utána ugye lesz mindkettőtökre konzultáció, kielemzés?

Rita írta...

Heni, nem feltétlenül baj a 0 érték. Gézának is 0 lett a vége, és nekem is volt egy pillanat, amikor azt hittük 0 lesz. Erre mondta a hölgy, miután felszisszentünk, hogy nem baj, ennél a vizsgálatnál a 0 is érték....aztán persze nálam felment mégiscsak 6-ra.
Hogy a laktózt kerüljük azzal szerintem csak jót tehetünk;) Lesz kielemzés, de csak márciusban, a kolonoszkópia után sajna....addig meg marad a net:D