2013. július 29., hétfő

Jelentés:)



Múlt hét csütörtökön elhatároztam ugyebár, hogy ismét elkezdek mozogni. Mikor máskor, mint a legnagyobb melegben...na, igen. Jelentem azóta is nyomatom rendesen, kivéve szombaton, de akkor esküvőn és osztálytalálkozón is voltam, szóval arra a napra van mentségem :p (bár, ha belegondolok, biciklivel mentem az osztálytalira)


A Réka tornákat azóta sem bírom, egyik nap konkrétan 10 percig csináltam. Én, aki Insanityztem ezerrel korábban. Igaz aznap túl voltam már egy kb. 40 perces bicikli úton a 40 fokban, szóval az is kivett valószínű az erőmből.
A futás viszont egész jól megy. Esténként futok, konkrétan este kilenc után indulok útnak, nehogy hőgutát kapjak. Szuper ez  az alkalmazás, amit végül letöltöttem a telómra. Gps segítségével jelöli egy térképen, hogy merre és mennyit futok. Ma 4,52 km-t 33 perc alatt, amivel elvileg 393 kalóriát égettem. Az utolsó kilométert gyorsgyalogolva tettem meg.

Ja, és rájöttem, hogy nem tudok zenére futni. Akkor nem hallom a gondolataim.

5 megjegyzés:

Heniiii írta...

Melyik futás-alkalmazást használod Rita? Este nem félsz, vagy nem egyedül futsz az útvonaladon? Én a sötét miatt inkább reggel merek :) a zene engem is bezavar, jobb nélküle :)

Rita írta...

Az Endomondo-t töltöttem le. Nagyon tuti szerintem:)
Á nem félek. Sosem féltem az utcán sötétben, pedig van rossz élményem, bár az fényes nappal történt.
Van egy szakasz, ahol kb. vakon futok, olyan sötét van. Igaz, csak kb. 20 méter, de bokrok között....ott azért megfordul a fejemben, hogy nem vagyok komplett :D

Audrey írta...

Hajrá! :) azért vigyázz magadra! :)

Heni44 írta...

Rita, RESPECT :-):-) Továbbra is példaképem vagy :-):-)

Popi írta...

Vigyázz magadra!