2013. július 23., kedd

Masszázs

 
 
 
Ma itt volt Réka, a Jera masszőz :) Tavaly a masszázs után 9 nappal megjött. Meglátjuk most mi történik. Bár így előjároban annyit, hogy a derekam most nem forrósodott be a maszázs után sajna. De lehet, hogy rá Avivázom picit este, hátha.
 
 
Közben meg elgondolkoztam azon, hogy végre el kellene kezdenem többet mozogni. A heti 1-2 alkalom biciklizés nem épp az ideális mennyiség....de miért pont 40 fokba jut ez az eszembe?

3 megjegyzés:

Bejus70 írta...

Tényleg, Ritu, emlékszem, mennyit mozogtál Te korábban! Simán el tudtalak volna képzelni életmód tanácsadóként, vezetted azt a ch diétás naplót, plussz sportra is motiváltál például engem. B)

Rita írta...

Hát ez az Beus...ég is a pofámról a bőr. Hogy lehetek most ilyen lusta :D

Heniiii írta...

Rita, na te vagy a legkevésbé az, amúgy ebben a melegben mindenki "lusta". én is úgy futnék, golfoznék, de nem bírja a fejem, ha "túlfő", most a hűsebb sötétben pedig kinek van mersze, ereje? na jó, a szobában most lehetne nekem is vmi fitness féle, de amikor végre komfortos a hőérzet, kinek van kedve kimelegedni? úgyhogy Te tuti nem vagy lusta! :) (nekem az úszás esne jól, búvárszemüvegben)