2013. július 22., hétfő

7 év



Úgy alakult, hogy eddigi életemben valahogy mindig 7 évenként történt valami nagyobb dolog. Egy-kettőre ezek közül annyira nem vagyok büszke, úgyhogy ezeket inkább nem írom le, van viszont olyan, amire boldog szívvel emlékszem vissza. 21 évesen találkoztam Gézával, 28 éves, amikor összeházasodtunk. 34 leszek nemsokára. Ez azt jelenti, hogy kb. 1 évem van arra, hogy valami változás következzen be megint....mondjuk születhetne egy kisbabánk.

Persze fiúnak is örülnénk :)

Közben meg azon is gondolkodom, hogy kellene indítani egy webshop-ot. Sok szép dolgot láttam mostanság a neten, amiket úgy megvalósítanék...és aztán eladnám. (ah, mintha ez ilyen egyszerű lenne) Csak valamiért a bátorság hiányzik belőlem. Nem is értem.

7 megjegyzés:

Bejus70 írta...

Jaj, Ritu, ne legyenek rózsaszín leányálmaid kézműves bizniszügyben. Egyet csinálni öröm, második ugyanolyat csinálni (mert éppen pont olyan kell, nem lehet ám eltérés semmi) nehézkes, sokadikat, zsinórban kín és keserv. Aztán jönnek a rendelések, hogy hupilila feje legyen a lónak és jeggyűrű a patáján meg Micimackós kéne meg Ficánkás kéne és ugyan miért ne varrnál kutyarucit, olyan édesss, és még takarót szintén nekik meg baldachint az ágyikójuk fölé? Vagy egy pár rongytorta, rongymuffin, rongycsésze... Ez mind kelendő manapság. És akkor jön a nagy és komoly NAV és felelősségre von, mert eladtál 28400 Ft értéket/év... 250 Ft/órabér... Meséljek mééég? Van mééég... Igazvalóság, nem túlzás cseppet sem... Sajnos.

Rita írta...

:( sejtettem én Beus, hogy így megy ez.

Estsanatlehi írta...

Pont el is képzeltelek egy magadfajta szőkeséggel a kezedben, akin ilyen kis virágmintás fodros ruhácska van... jújdejólesz! :)

Heniiii írta...

ha nem te magad készíted a termékeket - a megrendelők egyedi nyűgjének kitéve magad - hanem csak közvetítesz, azaz vásárolsz majd eladod a saját honlapodon keresztül, akkor jó ötlet, a webshopok piaca ugrásszerűen növekszik most. Vannak erre kialakult zárt Facebook csoportok is, bár azok nem a klasszikus webshop automatizmussal működnek, hanem anyukák kiposztolással adnak-vesznek kinőtt, megunt, de jó minőségű gyerekholmikat. a webshop típusú honlapokra pedig már vannak egész jó ingyenes template-k is. én jó ötletnek tartom Ritám, érdemes a pro-kontrákat összegyűjteni, kis üzleti tervet készíteni, hátha több a pro :)

Rita írta...

Igen, Est, így valahogy én is eltudnám magam képzelni :)

Jó, hogy újra itthon Heni:)
A webshop témában először ki kellene találnom, hogy mit...asszem ez lenne a legfontosabb :D

Bejus70 írta...

Ritu, ezeknek a jó kis vitaminoknak a forgalmazásában nem gondolkodol?

(Abban nincsen lenyúlósdi, ellenben a másokkal megcsináltatom és én meg majd eladom dupláért után van némi rossz érzés a számban...)
:(

Rita írta...

De-de, gondoltam arra is:) Össze kellene szedni, hogy melyek a legjobb szerek, praktikák teherbeeséshez, normál ciklus eléréséhez, vércukorra...bár vannak azért ilyen blogok, oldalak már. Nem tudom, hogy kell-e még egy.