2013. május 15., szerda

Ma


Reggel felkeltem és huss, a nyakszorongató érzés lemúlt. Azért persze felhívtam az endó doki asszisztensét, de nem vette fel. Azután elindultunk telót venni és valahogy elment a nap. De nem is éreztem a nyomást a torkomban egész nap. Nem úgy most este...persze megint visszajött a szorítás :( Holnap próbálkozom megint elérni a dokit, ha ránéz, az azért nem árt. Bár júliusban amúgy is akarok hozzá menni, nem árt egy ellenőrző vérvétel. Most tuti kisírom. (legutóbb ugyebár nem kért vérvételt)

Voltam ám a méhsövényteltávolító dokinál is:) Megvizsgált és mindent rendben talált, a méhszáj zárt. Júliusban ellenőrző tükrözés, de az már csak egy egynapos kis szösszenet lesz. Kértem Duphaston receptet, nem bízhatok a testemben sajnos. Megpróbálom úgy időzíteni, hogy júli elején jöjjön meg és akkor júli végén mehet a tükrözés. Az pont 3 hónappal lenne a műtét után és talán már jól látszik, hogy szépen gyógyult-e a seb odabenn. 
A mai nappal feloldozott minden eddigi tilalom alól, ami azt jelenti, hogy mehetek Parádfürdőre is:) Holnap hívom is őket, hogy tutira mehetek-e 21-én. Ha igen, szombaton nagy bevásárlást tartok, 1-2 dolgot kell még venni, pl. műanyag tányért, kakaót, kókuszreszeléket. Felkészülök arra, hogy nem tudok paleosan enni, úgyhogy viszek pár alapanyagot. Aztán ebben a pár napban ezerrel nagytakarítok, mosok, gyantázok, szempillát/szemöldököt festetek, manikűrözök.

Vettünk nekem telcsit, úgyhogy bejelentkezem majd Parádfürdőről is:) Bár szerintem csak egy-egy mondat erejéig, esetleg fényképeket hozok, mert azért elég lassan megy a írás, de legalább nyomon követhetek majd mindenkit:)


14 megjegyzés:

Unknown írta...

Örülök, hogy minden rendben volt az orvosnál. Úgy irigyellek Parádfürdő miatt :) Azért a biztonság kedvéért , ne hanyagold el " szorítást ". Nagyon jó, hogy vettetek új telefont, nagyon hiányoznál a csapatból 3 hétig :)

NMartina írta...

:) örülök hogy minden ok Veled!!!
Azért majd a nagybevásárláson gondolj majd Rám....
A teló jó majd beleszoksz és majd posztolsz 1000-el! Sőt akkor a bakancslistáról le is kerülhet!!!!

Rita írta...

Jaj, köszi Lányok :)

Gondolok Rád Martina, szépséges nap lesz:)
Tééényleg, a bakancslistám :D

NMartina írta...

:) ugye hogy ugye? :)

kretty írta...

Onlinelány lettél Rita! ;)

Csigusz írta...

:-):-):-) A jovo het 21? Vagy Junius?

Popi írta...

Jó vásárlást és szépítkezést :)

Heniiii írta...

Onlány leszel mindig Rita, de jó :) (pont ma futottam össze azzal a volt kollégával, akitől akartam kérdezni, van-e dual simes náluk - ez az lett végül? :) Ez a torokszorítás elég ijesztően hangzik! Remelem, nem ijesztget többet! Nekem a télen kicsit volt hasonló a magas vérnyomáskor, elmentem pajzsmirigy UH-ra, de semmi kórosat nem láttak. Néha még visszatér minimálisan, de nem vészes, így nem jártam jobban utána. Kíváncsi vagyok, mit mond majd az endo doki! Hajrá Parád! :)))

Rita írta...

Onlány? :DDDD ez jó
Igen, Eszter, most 21:) tuti mi?
Köszi Popi, meglesz:)
Heni, igen, dual sim-es lett végül. Sok véleményt, teszet olvastam és végül egy Alkatel mellett döntöttünk. Ár/érték arányban ez a legjobb most a piacon...meglátjuk:)
Nekem meg képzeljétek reggelre semmi bajom, estére jön elő a szorító érzés. Mi lehet ez, nem tudom.

Anita írta...

Nincs valami, amit nem akarsz/mersz kimondani? Ezen érdemes lehet elmeditálni főleg mikor este érzed a szorítást.
Dokihoz be tudsz jutni? Kíváncsi lennék mit mond.

A telefonhoz jó szórakozást, Parádfürdő miatt pedig én is irigykedem, érezd nagyon jól magad! :)

Pocilakóra várva írta...

Nekem is ez jutott eszembe, hogy nincs-e psychés oka, nem szorongsz valami miatt?
Érezd jól Magad!
Ölellek

Rita írta...

Fene se tudja Lányok, de köszi nagyon, hogy írtok:)
Most tényleg nincs semmi amin szoronganék...a lombik sem mostanában lesz. Parádfürdő miatt meg nem hiszem, hogy szorongok:D De tuti lelki oka van. jaj má'

Estsanatlehi írta...

Hát ha valahol kismul az a szorong(at)ás, akkor márpedig Parádfürdőn fog... :)
Láttam ma a nénikédet a tévében, nagyon vicces darab, és most egyáltalán nem tűnt búcsúzkodósnak... :)

Unknown írta...

Szia Rita !
Örülök, hogy minden ok veled, jó készülődést Parádfürdőre :-)
Kíváncsi vagyok a telódra, nekem is dual sim -es kellene, de még nem találtam meg a megfelelőt árilag :-)