2013. május 19., vasárnap

Készülődés



Ma reggel 8:30-kor keltem és 10:00-kor reggeliztünk. Ilyen nem volt már több, mint 3 éve. 2010. januárban kezdtem az IR diétát, azóta minden reggel (nyaraláskor is!) legkésőbb 7-kor kelek és reggelizek. Amióta paleozom, néha "bűnözöm" és fél-egy órát csúszik a reggeleim, na, de ennyit?! :D Nem baj, így is jól esett a főt tojás, sonkával, tepertővel, zöldségekkel és az elmaradhatatlan kakaóval:)
Lassan nekiállok a renoválásnak, manikűr, pedikűr, gyantázás, ez vár rám ma. Meg egy kis napozás a teraszon...olyan gyönyörűen süt a nap:)

Tegnap egész nap takarítottam, muszáj, hogy tip-top legyen a lakás, hiszen most nem leszek vagy 3-4 hétig:) Gézukám meg nem arról híres, hogy takarít. Bár azért azt kikötöttem, hogy nem akarok disznóólra hazaérni és takarítással tölteni a hazajövetelem utáni egy hetet.

Már szinte mindent összepakoltam, pici finomítások várnak még rám holnap. Annyi, de annyi cuccom van, hogy megszakadnék, ha busszal kellene mennem, vagy egész egyszerűen fel sem férnék a buszra. De Katinak hála kocsival megyünk kedd reggel:) Ezúton is nagyon, nagyon köszi Kati, egy angyal vagy!!!!!
Viszek egy szatyor mindenféle kaját is: tonhal, alma, kolbi, kókuszreszelék, lenmag, kakópor....legalább a reggelik legyenek paleok. A többi étkezéskor meg majd legfeljebb nem eszem:D


Ma aktiválták a net-et a telefonomon (azaz az előfizetésemen), így bármikor be tudok jelentkezni Parádfürdőről:) Örülök nagyon, mert így legalább nyomon tudom követni, hogy ki hogy terhesedik ez alatt a pár hét alatt. Nagyon várom már ezeket a napokat, igazi kikapcsolódás és feltöltődés lesz. Feltöltődés már csak azért is, mert remélhetőleg sok-sok kismami születik ezekben a hetekben. Ilyenkor mindig szárnyakat kapok én is a folytatáshoz. Bár most olyan szárnyakkal rendelkezem, mint még soha. Ide még nem írtam ki: nagynéni leszek:)))))))


1 megjegyzés:

Heniiii írta...

Jaj de jó lesz neked Rita! Te is mindenképp adj hírt magadról majd, mikor mi történik veled! További jó napozást nekünk a teraszon :) puszi!