2013. május 22., szerda

Kèpes beszámolò - pròba:)

Előrevetìtem, hogy a telefonom kamerája nem èpp a legjobb, ùgyhogy lesznek èletlen kèpek sajna.
Ma voltam iszap pakoláson, fürdőben, bioptron lámpa alatt. Szuper volt nagyon! Parádra is bebuszoztam, muszáj volt egy kis zöldsèget vennem. Van itt egy mini állatkert, cuki állatkákkal. Elèg lassan megy ìgy telòròl a blogolás, ùgyhogy tekintsètek ezt a bejegyzèst egy pròba bejegyzèsnek:)








16 megjegyzés:

Popi írta...

:) szupi

Kiscsillag írta...

Csend, béke és nyugalom :)) Nagyon szuper!!

Névtelen írta...

Tényleg szanatóriumi körülmények. Csak hát..., meddig kell ott lenned? Én nem bírnám ki 3 napon túl. :-( Te egy hős vagy.
ETAMA

Heniiii írta...

Rita életjel Rita napon telefonról :) nagyon jó ez a kicsit minden zajtól, rutintól elvonulós, szanatóriumos csend körülötted, élvezd minden percét! puszi és boldog névnapot! :)

Bejus70 írta...

Te, Ritu, nem is rossz ez a szanatórium! Én még a cocalista panelosnál, a vaságyas megoldásúnál tartok... Ez már majdnem velnessz!
(Jelen hetekben cserélnék veled!)
Hepi nevednapot Neked!

Rita írta...

Ugye milyen tuti, Csajok? 3 hèt (ha közben megjön akkor picit több) tömèny nyugalom:) köszönöm a köszöntèst, angyalok vagytok:)

NMartina írta...

Ritus!
1. szerintem ahhoz képest hipi-szupi hogy mégiscsak kezelések vannak. /meg azt hittem hogy amint G elmegy bezárnak és eldobják a kulcsot :)/
2. én nagyon feszengek ha idegen helyen kell aludni.. szóval én nem bírnám, bár mondjuk mi most olyan szakaszunkat éljük, hogy én még a lánybúcsú után is haza akartam jönni és nem a barátnőmnél aludni mert úgy össze vagyok nőve a férjemmel.
3. ennek kapcsán jutott eszembe: /nem látok bele senki kapcsolatába, csak magamból indulok ki.../ Tudod Te mennyire szerelmesek lesztek mikor 3 hét után ismét egymás karjaiban lesztek?!Oké hogy meglátogat de az nem ugyanaz. Szerintem az azt követő időszak olyan lesz mintha nászúton lennétek!!!!! Szóval Te akkor leszel nászúton amikor én is :)

Rita írta...

Jaj, igen Martina, most is olyan jò beszèlni Gèzával, rettenetesen hiányzik. 13,5 ève nem voltunk 1-2 napnál tovább távol egymástòl. Dr a cèlèrt mindent:)

NMartina írta...

igen-igen! Jó lesz Neked ez a 3 hét!!

Csigusz írta...

Ez tok jo! Milyen kellemes a tapeta, es mekkora nyul! Szupernek latszik minden!

Estsanatlehi írta...

Én elsorvadnék az M.-telenségtől ennyi idő alatt, de amúgy nagyon jó kis hely, csinos a szoba, tiszta az épület, vannak állatkák a közelben... :)
Minden nap kérünk legalább öt darab képet, köszönnyükszépen.

Anett_1 írta...

Nekem nagyon tetszik. A testi felkészülés mellett a lelki ráhangolódáshoz is ideális a környezet. Érezd jól magad! :)

Névtelen írta...

Köszi a képes beszámolót :) is.
Pihenj, és élvezd a kényeztetés, kikapcsolódás minden percét.
H.

Névtelen írta...

Ez elmaradt, bocsi

SOKAT ÉS BOLDOGAT RITÁM!
H.

Rita írta...

Köszi kislányok:) kèpeket hozok mèg, most viszont alszom egyet :D

Rita írta...

Köszi kislányok:) kèpeket hozok mèg, most viszont alszom egyet :D