2013. május 13., hétfő

Csibetali



Eszter és Én voltunk az elsők. A bejáratnál kerestünk egy padot, ott vártuk a többieket. Először Audrey érkezett meg, rögtön felismertük egymást:) Bár azért rajtunk voltak jellemző cuccok: Eszter a csodaszép piros bakancsában, én pedig az ominózus napszemüvegemben vártam a lányokat. Ezután szépen sorban megérkezett mindenki: Est, Popi, Heniii és végül Kretty.

Az idő nem volt annyira rossz, így első körben kerestünk egy viszonylag szélvédett gyepes területet, kiterítettük a plédeket, kipakoltuk a finomságokat (na jó, az enyém nem volt annyira finom :D) és elkezdődött a traccs parti. Eszter jóvoltából volt szupi poharunk is, amit mindenki aláírt, így megörökítettük ezt a jeles napot így is. (köszi Eszter még egyszer)


Pár óra után hűvösebb lett, ezért beültünk egy étterembe. Ittunk meleg teát, van aki evett meleg levest és folytattuk ott, ahol abbahagytuk. Este 7 felé búcsúztunk el:)

Azt néztem miközben beszélgettünk, hogy annyira szépek a lányok, de tényleg! Azt gondolná az ember, hogy ez a sok küzdelem nyomot hagy rajtunk, pedig nem...hacsak nem az a nyom, hogy megszépít:) De a terhesség is szépít rendesen, Est remekül példázta ezt:)
Izgalmas, hogy mindenki szinte napokon belül kezd, lesz kiért szorítani az elkövetkezendő hetekben. Én pedig majd örömködöm, feltöltődöm a sok terheshírtől és talán majd valamikor év vége felé nekem is lehet szorítani:)

Köszönöm ezt a délutánt nektek Csajok. Én éreztem a pozitív energiákat, remélem ti is jól begyűjtöttétek azokat;)

7 megjegyzés:

Heni44 írta...

Olyan jó Rita, hogy megszerveztétek ezt,valószínű, hogy egy hagyomány kezdete lesz :-) Most még babára vágyók klubja, aztán babavárók klubja, aztán kisgyerekesek klubja :-):-)

Nagyon bízom benne, hogy a következő talin ott leszek !

Estsanatlehi írta...

Neked (és Krettynek) meg köszönjük szépen a finom sütikéket, nyammm. :)

Popi írta...

Szuper volt minden :)
Remélem legközelebb mindenki tud jönni aki szeretne!
(ígérem nem pofázok majd ennyit :P)

Rita írta...

Igen, igen, én is bízom egy nyár végi kibővített taliban :)

Audrey írta...

LIKE LIKE LIKE :)

Pocilakóra várva írta...

Sajnálom, hogy lemaradtam... :(

Sensitive írta...

Úgy megnéznék rólatok egy csoportképet! :)