2012. június 25., hétfő

Szép hétvége


Nagyon jól telt ez a hétvége. Szombaton meghívtak bennünket egy kis strandolásra a Ramada Resort – Aquaworld-be. Húúú, nagyon jó élmény volt. Rengeteget nevettünk….főleg én, ahogy férjecském bénázott pár csúszdán:D Persze én is bénáztam…azon is szét röhögtem magam. Szóval lecsúsztam mindenen. A kedvenceim a Hegyi-folyó csúszda (itt akkorákat borultunk mint egy ház), a Hagyma, a Kamikaze…jaj, de jó volt. Trambulinról is ugrottunk, úszkáltunk is sokat, napoztunk, óriás palacsintáztunk. Sajnos hamar elment a nap, de azt hiszem muszáj lesz ide visszamennünk még. Előhozta belőlem a gyereket rendesen. 

Vasárnap kerti partiztunk egy kicsit a barátokkal. Sütöttünk husikat, zöldséget, főztünk kukoricát….vacsi után pedig egy kis desszert is volt. Én köles tortát ettem, nagyon finom volt.
Kicsit elkésve ugyan, de megünnepeltük a nyári napfordulót is. A Szentivánéj Szent Iván napjának előestéje, azaz a június 23-ról 24-re virradó éjszaka. Hát, mi ezt 24-én ünnepeltük:D Ez a nap a szerelem, a termékenység és a megtisztulás éjszakája, mikor örömtüzek lángolnak fel a világ minden táján....Nálunk az örömtűzül az égő faszén szolgált:D
A szerelmesek ezen az éjszakán szoktak tüzet ugrani, ezzel erősítvén meg kapcsolatukat. A mi kapcsolatunkat nem kell megerősíteni, de mégis ugrottunk.
Nagyon büszke voltam az én is kis Uramra, mert amúgy Ő nagyon parázós. Jaj, megég a lábunk, kitörik a bokánk….de ugrott velem 2x is, nagyon kis cuki volt:)

Este 9-kor elmentem még egyet futkározni is. Jobb volt, mint kora reggel félkómásan, úgyhogy asszem ezentúl inkább esti futó leszek.


ma a postán:
Van egy elég rossz tulajdonságom. Ha nem tetszik valami (mondjuk valaki eldobja a csikket az utcán, pláne, ha épp egy kuka mellé, vagy mondjuk elém tolakodik a sorban), beszólogatok az embereknek. Ma is állok a postán a sorban, egyszer csak egy idősebb férfi a mellettem lévő sorból átáll elém. (gondolom látta, hogy az én sorom gyorsabban megy) Hát bennem ilyenkor nem áll meg a szó és szép halkan mondtam neki, hogy én is itt állok ám. Erre ő, ahelyett, hogy mondjuk azt mondta volna, hogy igen, elnézést, de ő is itt állt, csak nem tudta eldönteni melyik sor a szimpatikusabb neki, és nem volt elég határozott a választást illetően (mert hogy ezt elfogadom, és akkor kb. még én kérek elnézést), ehelyett nekiállt kiabálni, hogy ezek a mai fiatalok mit meg nem engednek maguknak. Ja, ez igazán megtisztelő, nem tudom hány évesnek nézett a muki, de tény, hogy nem vagyon már mai csirke (33 leszek október végén). Szóval utálom az ilyen embereket, akik nem tudnak elnézést kérni, vagy beismerni a hibájukat. Ez a legegyszerűbb, kiabálni és a fiatalokat szidni…..ki az aki nem az idősebb pártjára áll ilyenkor? Ja, és amikor már ott állt és fizetett, közben mindig rám nézett és méregetett :DDDDDD Nevetséges volt.
Anya tanácsolta pont egyik nap, hogy legyek olyan szíves és ne szóljak be fűnek-fának, mert egyszer kapok egy bazi nagy taslit….vagy egy kést a hátamba. Igyekszem-igyekszem.... mondjuk egyszerűbb, ha a férjecském velem van, mert ő vissza tud húzni:)

5 megjegyzés:

Csiburaska írta...

DETTÓ....Nálam még akkor szakad cérna ha elém vágnak autóval, és a lény arra nem képes hogy fölemelje a végtagját hogy pardon ...Ilyenkor csak tapsolni szoktam neki, mert látom hogy sunyul a visszapillantóba azért:) A postán meg a nyakamba lihegős öregasszonyoknak szoktam mondani: "Súgni akar valamit hogy ilyen közel áll..?"

Rita írta...

Azt hiszem mi jól kijönnénk ;D

Pocilakóra várva írta...

Nagyon 1 húron pendülök én is Veled! :)
Már tizenéves koromban én is megkaptam szegény anyámtól, hogy leszek szíves befogni a szám-hangoztattam már akkor is nagy igazság érzetem :)-mielőtt valaki egyszer jól pofon vág.

Rita írta...

:D hajrá Lányok:))))))))

(Egyébként szerintem muszáj néha szólni, megregulázni az embereket. Mindig azt mondom, hogy akinek szólok, hogy ne dobja már el a szemetet, talán legközelebb emlékszik erre és a kukába dobja...talán)

Csiburaska írta...

Hidd el ez mentalitás.Szerintem a Magyarok vérében ez benne van:) Mindenkinek szar a vérképe "szemételdobálásból"