2012. június 15., péntek

Smink-lakk-ruha (és egy kis futás)


Tegnap bevásárló körúton voltam az egyik kedves barinőmmel. Mert ugyebár úgy nem megy a szépítkezés, ha nincs megfelelő alapanyag:) Szóval, költöttem… nem is keveset…sokat. Azt, hogy mennyi is lett a végszámla, nem írom le, hátha férjecsém is elolvassa ezt a bejegyzést. Nehogy szívszélhűdést kapjon itt szegénykém….na, jó, úgyis megtudja, ha bemutatom neki az egyes darabokat. Igazság szerin egy részét már látta is, sőt egy részének az árával is tisztában van. Csak, hát volt egy pont, amikor ő már nem volt ott:D

Vettem sminkcuccokat, ruhákat és lakkokat is:) (A ruhákat, majd egy divatbemutató keretein belül prezentálom neki:D) 

A lakkok:

3 színt vettem így elsőre. Egy Anya lakkjához hasonló rózsásat, egy nude színűt és egy csillámosat. Szerintem nagyon kis szépek:) Vettem még 1 alapozó és egy fedő lakkot is…ja és egy körömágy ápolót is.
Délután le is mostam a körmeimről a korábbi színt és kiprószáltam a nude-csillám kombinációt:


A sötétebb színt talán jobban szerettem, de ez sem rossz, olyan kis elegáns. Azért pár nap múlva visszatérek majd a rózsaszínhez:)

Mindenképp meg akartam említeni a mai futásomat is. Alapjában véve nem futok gyorsan. Sőt, ha hihetek a kis lépésszámlálómnak, akkor kifejezetten lassan futok. 30 perc alatt kb. 3,7 km-t. Egyszer telefonáltam is közben és tudtam beszélni, szóval elvileg pont a megfelelő tartományban futok. De a lényeg, hogy ma 4 embert is megelőztem. Na, jó abból az egyik ember egy öreg bácsi volt, de akkor is. Egész előbújt belőlem a versenyszellem:D nagyon örültem. Ezek szerint nem is vagyok olyan lassú? A lépésszámlálóm meg egy hülye...arra jutottam:)

7 megjegyzés:

Csiburaska írta...

Rita nyugtass meg hogy nem csak 4 újjad van:)

Rita írta...

:D nem, nem, ott van az 5. is...csak elbújt:)

Csiburaska írta...

basszus, közben eszembe jutott mivan ha tényleg 4 van, akkor kicsit hülyén éreztem vna magam:)) De a lényeg hogy takarásban van:)) Nekem az élénk színű körömlakk tetszik:)

Rita írta...

Erre én is gondoltam...mármint arra, hogy megviccellek:D Na, de ha 4 ujjam lenne csak, tuti nem fotóznám itt össze-vissza:)
Hát igen...az a szép rózsaszín, az nekem is jobban bejön;)

Csigusz írta...

Nagyon tuti. Mondtam mar, hogy jo a tapeta? :-)
Negycombu asszony :DDD ez jutott eszembe, nem tehetek rola.

Csigusz írta...

Viszek mutiba egy brutal neon pinket, amit tavaly vettem amerikaban. Egyszeruen megbabonazott, raadasul kicsit matt. Ha tetszik ott hagyom arra a ket orara amig a kinezhez megyek, es addig pingalhatsz, brutal labkormon :-)

Rita írta...

huuuu, hozzad csak:) most mindenre kapható vagyok:D
4 combú? :DDDD