2012. június 26., kedd

Egy kis szépségtipp


Pár hete találtam a neten egy nagyon jó házi bőrradír receptet. Azóta már másodszor kotyvasztottam össze és mondhatom isteni baba bőröm lett tőle:)

A recept: 1-2 kanál joghurt, 1 kanál olíva olaj, kevés mák, kevés méz. Ezek a hozzávalók persze kinek kénye-kedve szerint változtathatók (ha változtatunk az alapanyagon, csak természetes anyagokat használjunk. pl: lenmag, szezámmag, durva só stb.), illetve a mennyiségeken is lehet módosítani. 

A lényeg, hogy jól radírozzuk át vele az egész testünket, arcunkat, majd hagyjuk hatni jó pár percig a fincsi alapanyagokat. Én fürdés előtt-közben szoktam ezt a rituálét megcsinálni…remélem nem dugul el a sok máktól a lefolyó:D


És, ha már látszanak, pár szó a körmeimről is: amióta nagy lakkguru lettem, ilyen színre vágytam (pasztell narancs)….nemrég megvettem:D Szerintem baromi jó színe van. Egy baj van vele, hogy nem a legjobb minőség (lakkban legalábbis) ez az Astor márka. Olyan gagyi hatása van a körmeimnek, de azért elmegy…nem kell közelről nézegetni és akkor szupi:) A festésnél gondoltam nem kenem ki minden körmömet ezzel a színnel, hanem felváltva használom a rózsaszín körömlakkommal. Szerintem jó kis párosítás.

                Zoya a körmömön
Eszter ma hozott nekem kipróbálásra egy tök szuper lakkot. Zoya a márkája. Hááát, ez aztán a lakk. Egyáltalán nem csíkoz, tökéletesen fed. És a színe…nagyon kis csecse. A kép persze nem adja vissza a valódi színét. Olyan kis rózsás neonos élőben. Ha egy rétegben kenem fel, akkor rózsaszínesebb, ha felkenem a 2. réteget, akkor kicsit narancsosabb.

Zoya a körmömön és az üvegben
Kaptam tőle ajándékba egy szépséges piros lakkot is. A jövő heti Müncheni minivakációnkon ezt viselem majd:) Köszi Eszter még egyszer…nagyon örülök neki:)


4 megjegyzés:

Csigusz írta...

Micsoda profi dokumentacio! Ez mar döfi! :-) Nagyon szivesen, maskor is :D

Rita írta...

Köszike :)

Csiburaska írta...

Remélem mákom van!!!Akkor Én is kipróbálhatom!Imádom az ilyen mindenféle hókuszpókuszt:)A körömlakk az valami gyönyörű!!!!Nekemisnekemis..!!!:)))Hali Csajok!

szilva írta...

tényleg klassz ez a lakk. itthon is lehet kapni?