2013. június 1., szombat

Gondolkozom...

...erről, arròl. Pl. a hőlègballonos feladat kapcsán is elgondolkodtam, hogy basszus mit rinyálok èn itt nèha (bár talán mostanában csak keveset), hiszen mindenem megvan! De tènyleg. Ès azt kell mondjam, hogy szeretem az èletem, el nem cserèlnèm. Egy dolog hiányzik mèg, de Ő ùgyis jön nemsokára:)

Gondolkozom az endo dokin is. Ha hazamentem, szeretnèk vizsgálatokat. Hormonok, pajzsmirigy, cukor, inzulin. Azon agyalok, hogy elmenjek a dokihoz (20ezerèrt), ès kèrjem a vèrvètelt, vagy menjek magán laborba ès ha rosszak az eredmènyek, csak akkor menjek a dokihoz. Viszont, ha az 1. variáciòt választom ès nem küld el vv-re, mint a mùltkor, akkor esküszöm eljövök fizetès nèlkül. De ez meg milyen már...majd jòl lecsuknak:D Csak èn vagyok ilyen válogatòs orvosok terèn? Van egyáltalán olyan doki, aki nem kèr tìzezreket, be lehez hozzá jutni, ès mèg meg is gyògyìt?

Itt voltak a kis látogatòim, de már elmentek:( Olyan jò volt, feltöltődtem picit, vagyis nagyon. Anya mondta, hogy tiszta kipihent vagyok...szerintem csak a sok nempaleotòl, meg sonkátòl felpuffadt az arcom, azt ez látszik :D Ma is, mi volt az ebèd? Hamisgulyás. Krumplit nem ettem meg. Párolt borsò, párolt hùssal. Pici borsòt ettem, na, de borsòòò? De már nem szòlok, mert ìgy is nagyon igyekeznek. Nem baj, ma utòebèdeltem egy kis hazait:)

11 megjegyzés:

Csigusz írta...

:))) Dehogy vagy valogatos! Teljesen ertheto. Viszont 20 ezer az bazi sok. Most nem azert, de nem akarod az en dokimat megprobalni? Szerintem nagyon jo, es meg annak idejen beszeltunk rola, hogy Tuut levaltva lehet menni egy masik ottani orvoshoz. Mert hiaba nagyon foprofi, lehet, hogy valamit nem csip el... Igy viszont minden penzbe kerulne. Mindjart irok NEked olvasnivalot a blogba. Ernek a gondolatok, csk kis lusti vagyok, az elobb futottam at Popi elozo harom evet. :)

Rita írta...

Nem tudom, hogy a Mensben mennyire tolerálják a paleot. Szerintem semennyire. Most van egy ùj doki...nem tudom. Gondolkozom erősen, mert a 20 rugò, az nagyon fáj.
Ja, ès gondolkozom mèg azon is, hogy el kellene mennem egy hematològushoz. De kihez. (ezt is kind akartam ìrni, meg kèpet is akartam, de most nem enged már belejavìtani a telcsim:()

Rita írta...

kind=ki....megőrülök, ki lehet kapcsolni ezt a rohadt szòellenőrzèst vagy mit?

Csigusz írta...

Elvileg ki lehet. Nekem tavaly a baratnom mondta a Helganak, hogy O most paleozik es nem volt ellenvetese. Mondjuk a dietetikus igy is ledaralta naki a dolgot, de oda ugysem mennel. Hematologushoz nem tudok hozzaszolni. Miert kene az MTHFR miatt? Vagy verbol meg ne neztem Nalad egyeb veralvadasi faktorokat?

Rita írta...

Na, elgondolkozom akkor a Helgán, bar nála meg csak magán labor van, viszont lehet vele emailen is legalább.
Van egy èrtèk a leleteim között, ami emelkedett volt. Erre a lombik doki csak legyintett, most a műtètemkor az anesztes viszont azt mondta, h nèzessem meg mindenkèpp. + az MTHFR-em is ua. mint Popinak, ès ha csak egy picivel is nagyobb esèlyünk lenne Clexánnal, akkor szeretnèm. Ès azèrt a trombòzisos törtènet miatt jogos lenne a kèrèsem szerintem.

Na, megketesem a telefonban akkor ezt at opciòt, bár eddig nem találtam:(

Csigusz írta...

Milyen tipisu a telefon? Megkeresem neked angolul aztan este megirom.

Rita írta...

Tènyleg? De cuki vagy:)
Alcatel onetouch 997D

Csigusz írta...

Menj be az sms szerkesztobe es a kettos kereszt gombot kell lenyomva tartani vagy egymas utan ketszer megnyomni gyorsan. Elvileg tortenni fog valami. Ha nem megy holnap majd lesz idom leirni az osszes tippet.

Rita írta...

Nnnaaa, ez a mòdszer nem jött be ugyan, de nekiduráltam magam, ès az összes lètező kipipált dolgot kivettem a gyári beállìtásokbòl....ùgy tűnik, működik :))))) bocsánat, hogy itt raboltam az idődet ès nagyon köszike!!!!!

Rita írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Csigusz írta...

En felejtettem el utananezni ezert valaszoltam csak harom nap mulva... nem rabolod ez ot perc volt kb. :)