2013. március 7., csütörtök

Piros betűs napok



Est után szabadon:) Ééés igen. Megjött. 48 napra. MAGÁTÓL. Az az inkább úgy fogalmaznék, hogy magamtól:D Heni kérdezte, hogy vajon ez hogy működik nálam, a méhem kap infót, hogy ciklus van, aztán megjön? Nos, szerintem nem a méhem kapja az infót, hanem az agyam. Vagy az agyamtól a méhem? Fene se tudja. De mindenesetre azért működik ám ez a dolog, amit Elvira is mindig mond, azaz szinte minden alkalommal belém sulykol: pontosan menstruálni a világ legkönnyebb dolga. Akarjam és kész. 

Tegnap jött meg, akkor, amikor a méhtükrözés előtti ultrahangra voltam hivatalos. Bevallom baromira nem akartam elmenni erre az uh-ra, nem akartam pénzt kidobni rá. Úgyhogy igyekeztem erősen koncentrálni, hogy megjöjjön….és láss csodát, ugyan éppen hogy az utolsó pillanatban, de tegnap délben megjött:D Hívtam is dokkerem, és megbeszéltük, hogy valószínű 19-én lesz a méhtürözés. Még két hete levette a tükrözéshez szükséges kenetet, ami naná, hogy kimutatott egy bacit. Szóval ezt most eltüntetjük ebben a két hétben. 

19-én lesz a gasztró dokival is a konzultációm, úgyhogy ezt még nem tudom, hogyan oldjuk meg. Jó lenne, ha reggel műtenének és akkor a 13.15-ös időpontra odaérnék….vagy Géza konzultál helyettem, úgyis neki is van időpontja. Majd összeírom egy papírra a kérdéseimet:)

Parádfürdőt is intézem, egyelőre várom az ottani dokitól a visszajelzést. Tegnap beszéltem vele telefonon, azt ígérte visszahív…jaj, csak hívna már! Tök tutkó lenne, ha akkor mennék, amikor akarok. Akkor lehet, hogy inkább 25-én kezdeném a kezelést:) 


Mostanában nem vagyok valami beszédes, olvasni olvasok mindenkit és drukkolok is ezerrel, de az írás nehezen megy. Valahogy most nagyon befelé forduló lettem....de nem baj, néha ez is kell. Kell, hogy magunkra, a vágyainkra is figyeljünk picit. Én most ezt teszem:)

7 megjegyzés:

Heni44 írta...

Na látod milyen ügyes vagy, MAGÁTÓL megjött :-):-) A dolgaid haladnak, egyik a másik után, de néha kell egy kis befeléfordulós időszak is, amikor csak úgy vagy. Drukkolok Parádfürdőhöz, kiváncsi vagyok a részletekre :-) Mindenképpen jót fog tenni szerintem, kicsit lazítasz, nyaralsz is és közben még gyógyulsz is :-):-)

Rita írta...

Köszi Heni a biztatást;)

Csiburaska írta...

parádfűrdő miatt nagyon drukkolok! Ez a befeléfordulós időszak ismerős:) Nekem is volt...Majd rendbe jössz, Mi mindenhogy szeretünk:)

Heniiii írta...

Elvileg az agyalapi mirigy FSH-t indít a petefészek felé, ezért érdekelt a téma, hogy onnan hogyan tovább :) de akkor ez tényleg valami akarati síkon megy nálad! ill. kombinált lehet szerintem, mert én hiába akarnám, ez a hormon nekem soha nem termelődik, ami kiváltaná, pedig megvan az útja. neked viszont az út "szakadozik", így az áramlásához nem vonalas a kapcsolat, hanem wifi :)

Rita írta...

Köszi Csibu:)

De jól leírtad Heni:))

Unknown írta...

Ügyesen irányítasz :-)))Már csak a babót kell a pocakodba irányítani :-)))
Heniiii tetszik a Wifis elméleted :-)))

Rita írta...

:) igen, Edina, ez lesz a következő lépés:)