2013. március 27., szerda

Konzultáció a műtétről :)



Fél órával előbb érkeztem, de szerencsére azonnal tudott fogadni a Doktor Úr. Kedves nevén Dr. László Ádám…leírom, mert csak jókat tudok róla írni:) Nagyon szimpi a doki, jól döntöttem, ezt leszűrtem már a kézfogáskor. Meg is vizsgált, rákszűrést is csinált, nehogy úgy menjünk neki a műtétnek, hogy az meg nincs rendben. Azt mondta, hogy nagyon szép a méhszájam (na, ilyet se mondtak még nekem :D), úgyhogy biztosan nem lesz itt semmi gond. Műtét lesz, mert kell. Azt is megtudtam, hogy ez egy fejlődési rendellenesség. Amikor egészen pici magzati korban kifejlődött a méhem, nekem ez a sövény (mert, hogy ez mindenkinek van az elején) nem szívódott fel, hanem megmaradt egy kis része. Szóval nem most nőt oda, az tutifix. Arról is beszéltünk, hogy ez nem egy egyszerű műtét, tehát rendes, mély altatásos lesz a történet. A műtét menetét, pontos idejét holnap beszéljük meg, be kell mennem hozzá a kórházba 9:30-ra. A tőlem megszokott módon nem vesztegetek el egy percet sem:D Ebben az árban, amit ma fizettem (és úgy mellesleg ahhoz képest, hogy rákszűrés is volt, nem is volt drága: 9 ezer pénz) természetesen a holnapi konzi is benne foglaltatik:) Beszéltünk arról, hogy a rendszertelen ciklusom miatt kellene szednem fogigátlót (amit Heni, te is ajánlottál), de mivel én nem szeretnék, ezért maradtunk a Duphastonnál.

Na, és ami ugyan csak holnap derül ki pontosan, de én már most kalkulálgatok: mondjuk április végén lesz a műtét. A műtét a ciklus 10. napja környékén lenne esedékes. A Duphastont szedem mondjuk 7 napig és az abbahagyás utáni 3. napra jön meg. Szóval a műtét időpontja előtti 20. napon kell elkezdenem a Duphastont szedni. Ez kb. április elejére fog esni. 
Azért persze szuper lenne, ha mondjuk a jövő héten szépen elkezdene felkúszni a hőm (pár napja mérem, hogy felkészült legyek), és Duphaston nélkül tudnék a megfelelő időpontra menstruációt produkálni…meglátjuk:)

Szóval mára ennyi. Folyt. köv. holnap este ;)

13 megjegyzés:

Gigi írta...

A műtéti sikerdíjról nem beszélt a "kedves"?
50.000-től, de mivel ez nagyobb műtétnek számít, akár 6 jegyű is lehet az összeg! :( Ohhhh...

Rita írta...

Ja, de arról igen, hogy majd holnap beszélünk erről:D Igen, azt tudom már Csibutól, hogy kb. ennyi lesz...ez van. Ha jó a szakember, akkor megéri. Ezt megbeszéltük Gézával is. És remélem, hogy megéri a pénzét majd!

Somogyi Andi írta...

Krizsa nekem anno őt ajánlotta, de én a Bajcsyt elkerülöm. Remélem, sikerrel jársz. Nem egy szívderítő környéken van, úgyhgy az értéktárgyaidra fokozottan vigyázz, meg magadra is.

kretty írta...

Rita, te mindent elintézel seperc alatt!

Rita írta...

Hát, azt a pár órát kibírom majd valahogy Andi...remélem :D

:) Igyekszem Kretty :)

Heniiii írta...

Rita örülök a fejleményeknek!!! A múltkor jól elírtam ám az egyik gyogyit, nem Closty-t akartam írni, az nekem sem hozott semmit, hanem Norculutra gondoltam. Az hozott, de nem igazi minőségi ciklust, az antibébi helyett remelem neked bejön a D.

ancsi80 írta...

Engem is Ő műtött :) Én imádtam, nagyon alapos, okos, figyelmes és nagyon nagyon jó szakember :) Nekem a histero 20e Ftvolt.

Rita írta...

Heni:) Egyébként képzeld nekem a Norculut sem szokott hatni :D csak a Duphaston.

Tényleg Ancsi? De jó....akkor követlek mindenben;) Bár az ikreknél jó lesz nekem a kettes iker is :D

Unknown írta...

Ajanlottak Neked ezt a dokit? es melyik korhazban dolgozik?

Somogyi Andi írta...

A Bajycsy Kórházban osztályvezető főorvos.
Krizsa doki szokta ajánlani, de mivel Rita nem kaális, nem tudom, ki ajánlotta neki.

Rita írta...

Vera:) Andi mindent megválaszolt:)
Kaális lányok ajánlották nekem a dokit:)

viziboci írta...

Szia. Engem is ő műtött, pontosan ilyen probléma miatt. Pénteken jöttem el a kórházból. Nem ötcsillagos az biztos, de azt a 3 napot ki lehet bírni. Nekem is Krizsa ajánlotta, gondolom ha ő ajánlja, az már valami. Ha kérdésed lenne, nyugodtan írj, szívesen válaszolok. Sok sikert.

Rita írta...

Viziboci (de kis vicces név ;)) köszönöm:) jaj, már csak én is túl lennék rajta. egy rettentő fontos kérdésem van: milyen ott a kaja? :D