2013. március 25., hétfő

Erőtlen vagyok


Főleg lelkileg. Most épp Parádfürdőn kellene lennem kedves sors, vagy mittudoménmi!

Azon gondolkoztam, hogy bakker én már az októberi lombik közben éreztem, hogy ha az nem sikerül, akkor valahova nagyon el kell mennem, kimozdulnom, csak magamba fordulnom. Csak akkor jöttek az ünnepek és valahogy elterelték a figyelmem erről. Most viszont nincs semmi, csak a bizonytalanság. Én pedig két dolgot viselek nagyon-nagyon rosszul: a bizonytalanságot és a várakozást…a kettőt az egyben, pedig aztán extra gázul. 

Most még az utcán rohangáló inci-finci kis mopsz kutyus és az udvarunkban nyíló szépséges ibolyák sem tudtak felvidítani. Leültem nagyon sajnos, de csak remélni tudom, hogy ez átmeneti állapot! 


Most csak azt érzem, hogy egyedül akarok lenni…

18 megjegyzés:

Somogyi Andi írta...

Szia Rita,
biztos az idjárás is közrejátszik a hangulatodban. Olyan jó lenne, ha jönne már a tavasz.
Mikor mégy Elvirához?

Rita írta...

Szia Andi, hát, egy kis napsütés tényleg rám férne:) Elvirához elvileg a jövő héten. Most Parádfürdő miatt nem beszéltünk meg időpontot. Fel kellene hívnom. csak előbb időpontot akarok kérni a dokitól, aki csinálja a műtétem.

Te hogy vagy? Mesélj, attól biztosan picit felvidulok:)

Unknown írta...

Szia Rita!
Tuti, hogy átmeneti az állapot.
Ha azt kívánod, légy egyedül , de csak egy kicsit, aztán új lendület, új erő....Addigra itt a tavasz is :-))remélhetőleg!

Rita írta...

Jó lenne Edina egyedül lenni, vagy legalább Gézával kettesben nyaralni egy jó nagyot :) Már az is sokat segítene.

Heni44 írta...

Ritus, annyira megértelek és át is érzem :-(:-( :-( Reméljük már jönni fog a jó idő és vele együtt mindenki kedve jobb lesz.

Rita írta...

Köszi Heni44 neked is:) A blogod szuper lett, tiszta nyár :) (csak írni nem tudok hozzád, ez a robot ellenőrző nem engedi)

Somogyi Andi írta...

Én is várom már a tavaszt nagyon. Hogy valami vidámat is írjak, megvolt a kombinált teszt, negatív eredményt adott, és úgy tűnik, kislányunk lesz. egy időre megkönnyebbültem, de másodszorra is parás vagyok, pedig azt hittem, akkor lazább az ember.

Heni44 írta...

Hu akkor mit tegyek? Hogyan kell azt kivenni?
Lehet ha felveszel a Te listádra, akkor automatikusan engedni fogja.

Névtelen írta...

Akkor én most nem nagyon írok semmit, mert pont ilyen nyűgi vagyok én is, és több-kevesebb sikerrel próbálom uralni a helyzetet. Hajrá nekünk! ;-)
ETAMA

Rita írta...

Jaj, de jó Andi :)))

Heni, nem ez volt a baj:) Az van, hogy még csak be sem engedi írni a kódokat a megfelelő helyre...de volt már ilyen Heniii-nél is, aztán egyszer csak megjavult;)

Etama:( komolyan...nélkületek, kis csipet-csapat, rossz lenne nagyon ;)

Anett_1 írta...

Drága Rita, én biztos vagyok benne, hogy ez csak átmeneti állapot.
Pár hete még tele voltál lelkesedéssel, jobbnál jobb ötletekkel (lapozz csak vissza a blogodban, ahol a benned zajló változásokról, a háláról, az ismerősöktől kapott bókokról, és klassz ételekről írtál), akkor mi sütkéreztünk a Te napsugaraidban :)
Most másként alakultak a dolgok, mint ahogy tervezted, de jó úton jársz. Ahogy oldódnak meg a problémák és süt majd ki a napocska, úgy lesz egyre jobb kedved :)
Addig is ölellek, kitartás!

Névtelen írta...

Rita!Kitartás,mi mind Veled vagyunk!!Erő legyen Veled! :)

Rita írta...

Köszönöm-köszönöm...igyekszem nagyon hamar talpra állni! :)

Heniiii írta...

Rita drága, szolidálok veled! bocs, hogy előre veszem a sztorimat: 2 közeli kolléganőmről az imént derült ki, hogy terhesek, ráadásul még velem is szinte egyszerre estek teherbe - csak spontán, és nekik most van az 1. trimeszter vége... egy a főnökünk, úgyhogy lett volna aggodalom, így is persze van. de lelkileg most engem is ultra xarul érint, miért nem tarthattam velük... no mindegy, nem verseny ez, csak az érintettség/kimaradtam belőle érzés ilyenkor erősebb, ha közvetlenül vesz körül... No de rád visszatérve! Ritám, ezen a műtéten mindannyian így vagy úgy átesünk, jobb, ha túlleszel előtte rajta, és majd egy igazán szép tavaszi hónapban jobban élvezed majd a parádi környezetet is! Lelkileg és testileg is hasznosabb. Mész mostanában esetleg Elvirához?

Rita írta...

jaj, Heni:( ez ilyenkor azért tényleg rosszul esik az embernek...az én uncsitesóm is a 3.-at várja 28 évesen :D

Aha megyek...jövő héten:)

NMartina írta...

Kitartás Rita! Egy-két nap aztán másképp látod a helyzetet. CSak most sajnos az idő sem kedvez az állapotodnak...

Névtelen írta...

Na, lányok, még vacakul is együtt vagyunk? Rita, ahogy Téged ismerlek, mindjárt előrébb guggolsz abból a sarokból, aztán felállsz, nyújtózol egyet, szia világ, megyek tovább!

Rita írta...

Igazatok van Csajok, de, hogy ti mennyit segítetek a felállásban, nem is gondolnátok...RENGETEGET!!!