2012. július 19., csütörtök

Ééééés, igeeen....


…így legyen ötösöm a lottón (vagy 50millám a kaparóson). Ma ugyanis MEGJÖTT. Vagyis már tegnap délután mutatta látható jeleit, de igazán csak ma reggelre jött meg. 38. napra. Ami már csak azért is fantasztikus, mivel közel két éve nem volt ilyen rövid ciklusom (akkor is 40 akárhány napos volt). De vajon mi segíthetett?


1.      Jera masszázs
       Szerintem ez a legvalószínűbb, hogy ez segített. Hiszen az első alkalom után szinte azonnal jöttek a tünetek. Persze az is lehet, hogy csak véletlen egybeesés, de nem valószínű. Miért pont most rendeződne a dolog, amikor már két éve szedem a mercformint….

2.      Mastodynon csepp
Az is lehet, hogy ez a csepp a ludas. (A dokik szerint minden bizonnyal) Végülis 3 hónapja szedem ezt a szert, és a lombik miatt, az első hónapokban nem láthattuk, hogy segít-e, hiszen utrogestant vagy duphastont szedtem, hogy megjöjjön. Ez volt az első olyan ciklus, amikor nem szedtem semmit, csak ezt. Szóval lehet, hogy ez segített ilyen (nekem) rövid ciklust összehozni.

3.      Vitaminok
Egyszer, amikor divatba jöttek a Lenkei vitaminok, elkezdtem szedni az alap csomagot. Emlékszem, akkor is hosszú idő után megjött, miután egy hónapja szedtem a vitaminokat. Most kb. 1-2 hónapja szedek ugyan nem az alap csomagjukat, de mint ahogy az egyik bejegyzésben látható, rengeteg vitamint és nyomelemet. Szóval, így belegondolva, igen is nagyon esélyes ez is a lehetőség is.

4.      Búzafű lé
Egy hónapja isszuk minden reggel éhgyomorra. Hm. Ki tudja, bár lúgosítást máskor is csináltam már. Szódabikarbónával, citrommal, vagy rizskúrával….és egyiknek sem volt ilyen hatása, legalábbis nem emlékszem, de tényleg ki tudja.

5.      Sport
Mostanában intenzívebben sportolok. Minden nap mozgok egy picit, van, hogy sokat:)…..bár a diétámban meg nem mondhatnám, hogy a diétázás királynője voltam az elmúlt 1-2 hónapban:D

Most viszont ezerrel figyelnem kell magamat ebben a ciklusban. Augusztus elején megyünk konzultációra, a ciklus 19. napján. Akkorra meg kellene mondanom, hogy történt-e valami, mondjuk peteérés. Hiszen a lombik előtt akartam méh biopsziát csináltatni, de nem tudom, hogy a 19. ciklusnap után ezt megcsinálják-e. De ugyebár azt sem tudom, hogy ez a ciklus milyen hosszú lesz. Vajon megint ennyi, vagy több, vagy talán javulok, és közelítek a 28-hoz? Ráadásul van rá esély, hogy pont a nyaralás közepén fog megjönni. Akkor jöhetünk vissza, hiszen kezdődik a stimu. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ…na, mindegy, asszem a sorsra bízom magam:D

Ja, és ma újhold van...(ez nem tudom érdekes-e:D)

5 megjegyzés:

Csigusz írta...

Jeeeeeeeeeee! A hold nagyon erdekes, met ugye most kezd el feltoltodni, ahogy a nyalkahartya is...

Rita írta...

Ja, igen, újhold van, nem teli...javítottam is a kis megjegyzésem:) Szóval meglátjuk nálam mennyire töltődik majd:) Minden esetre nagyom kíváncsian várom, hogy hogy alakul ez a ciklusom. A Jerát most egy hónapig hanyagolom. Ha megjön, akkor vagy kitartott odáig, vagy nem az volt a ludas. Izgi...vicces, de nekem az:D

Csiburaska írta...

Rita ez jó!!A Lenkeit szedtük mi is egy időben, Nekem nagyon bejött, Én esküszöm rá, meg a vitaminokra is amiket szedsz, szerintem sokat segítenek, a mozgásról nem is beszélve.

Popi írta...

Mindegy mitől, a lényeg, hogy működsz :)

Rita írta...

Igen, és remélem folytatódik ez a tendencia:)